Badkamer Veghel

Is uw oude badkamer in Veghel toe aan een renovatie of verbouwing? Dan bent u bij 040 Badkamers aan het juiste adres. Wij zijn dé specialist in het renoveren, verbouwen of plaatsen van een (nieuwe) badkamer. Ook leveren wij sanitair en tegels van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs, dankzij ons uitgebreide netwerk aan leveranciers in Veghel. Voor het verbouwen van een toilet kunt u ook bij ons terecht. Of u nu in Bunders, Ven, Leest of Veghel-West woont, wij komen overal om uw badkamerwensen te realiseren!

Offerte aanvragen 040 Badkamers

Badkamer renoveren of verbouwen in Veghel?

Indien u uw badkamer wilt laten renoveren of verbouwen, dan kunt u ons inschakelen om het werk uit handen te nemen. 040 Badkamers is in staat om alle aspecten van een badkamerrenovatie op zich te nemen. Dankzij ons uitgebreide netwerk van deskundige professionals, zoals tegelzetters, loodgieters, elektriciens en andere vakmensen die nodig zijn bij een badkamerrenovatie.

Wat komt er kijken bij een verbouwing of renovatie van uw badkamer?

Bij het verbouwen of renoveren van uw huidige badkamer komen diverse werkzaamheden kijken.

Hieronder staat een opsomming van wat er allemaal komt kijken bij dit soort klussen:

  • Het plannen van de verbouwing of renovatie
  • Het ontwerp van de badkamer
  • De sloop van de oude badkamer
  • Installeren van het sanitair, het bad, tegels etc.
  • Afwerken van de badkamer

Nieuwe badkamer laten plaatsen

Naast het verbouwen en renoveren van badkamers, zijn wij ook bereikbaar voor het plaatsen van een geheel nieuwe badkamer inclusief montage. Wij zijn een erkende badkamer installateur met jarenlange ervaring actief in Veghel.

Dankzij onze samenwerkingen met leveranciers kunnen wij ook eenvoudig en goedkoop een badkamermeubel leveren in Veghel.

Andere diensten van 040 Badkamers

Naast de bovenstaande diensten kunt u ons ook bereiken voor kleinere projecten, zoals het plaatsen van een douchecabine of het laten verbouwen van het toilet.

Persoonlijk advies

Wilt u persoonlijk advies over uw badkamerontwerp of heeft u advies nodig bij de renovatie of plaatsing van uw nieuwe badkamer of een nieuw toilet? 040 Badkamers staat voor u klaar.

Wij houden rekening met uw wensen en behoeften, om zo tot een gedegen advies te komen dat aansluit bij uw persoonlijke situatie.

Voor al uw renovaties, verbouwingen of plaatsing van een nieuwe badkamer: 040 Badkamers

Wij zijn dé specialist op het gebied van badkamer gerelateerde zaken in Veghel en omstreken. Heeft u nog vragen, dan kunt u contact met ons opnemen telefonisch op 040-2051882 of via de e-mail op info@040badkamer.nl.

Weet u al precies wat voor badkamerklus u heeft? Vul dan het onderstaande offerteformulier in voor een vrijblijvende offerte. Dan zullen wij deze spoedig in behandeling nemen en u van een reactie voorzien.

Offerte aanvraag

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 64 MB.
      Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
    Deskundig
    Betrouwbaar
    Snelle service

    Veelgestelde vragen

    Uitgelichte reviews

    Verkaijck Eindhoven

    Nick levert uitstekend vakwerk af en ik ben zeer tevreden over zijn geleverde materialen en het werk wat is afgeleverd. Wanneer je twijfelt om 040 Badkamers in armen te nemen; aarzel niet en bel ze anders eens op om de mogelijkheden te bespreken. Persoonlijk advies, perfecte begeleiding!

    Anoniem

    Alle moeite is gedaan om onze wensen te vervullen. Bijna niets was onmogelijk of te veel. Uitstekende praktische en stilistische adviezen. Vriendelijk informeel contact. Tijdens de verbouwing is er telkens goed overleg geweest over hoe en wat en hoe alles verliep.

    Wij zijn uitermate tevreden met de nieuwe badkamer en bedanken 040 badkamers voor alle moeite.

    Beste Mensen van 040Groep

    Onlangs is volgens afspraak onze badkamer geheel vervangen. Vanaf de eerste dag werden alle afspraken en geplande werkzaamheden volledig naar wens uitgevoerd. Alle weknemers waren vrolijk en maakte zingend en netjes waar ze voor kwamen, zonder problemen! Een voor ons groot probleem werd door loodgieter vakkundig en super snel opgelost.

    Nogmaals onze dank hiervoor ook vooral de organisatie Frank, Nick en de lachende en vriendelijke stem achter de telefoon.

    Vriendelijke groet,
    Wil Feijen

    Heeft u vragen?

    Neem contact met ons op!

    Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
    Je gebruikt een verouderde webbrowser

    Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

    ×