Over ons

Elke specialist zijn eigen meerwaarde

Elke badkamer en elke wc is het waard door de vakman te worden aangelegd. 040 Badkamers geeft u de garantie dat er altijd een ervaren specialist aan het werk gaat. De loodgieter verzorgt het leidingwerk, de timmerman doet de aftimmering en de tegelzetter levert het perfecte tegelwerk. Toch hebt u altijd maar één aanspreekpunt. En de prijs? Die is altijd scherp.

Garantie op alles

Nog makkelijker wordt het als u via ons ook de badkamer of het toilet aanschaft. Wij leveren namelijk alle A-merken sanitaire producten, verlichting en tegelwerk. U krijgt bij ons dus een complete badkamer of toilet. Als wij de deur dichttrekken kunt u met een gerust hart in bad. Wel zo makkelijk, u hebt via ons garantie op zowel de materialen als de verbouwing.

Deskundig
Betrouwbaar
Snelle service

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op!

Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

9,8

Onze klanten beoordeelden 040 Badkamers met een gemiddelde score van: 9,8. Wilt u weten hoe 040 Badkamers door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf

Wilt u een vrijblijvende & gratis offerte ontvangen?

U ontvangt van 040 Badkamers vooraf gratis een vrijblijvende offerte. Vraag een offerte aan en ontvang zo snel mogelijk een prijsvoorstel.

Offerte aanvragen
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×