Toilet laten verbouwen

Wilt u uw toilet verbouwen? Dan wilt u natuurlijk zo min mogelijk gedoe, een duidelijk kostenoverzicht en geen verrassingen achteraf. 040 Badkamers is dé specialist op het gebied van toilet renovatie en zorgt voor een soepel verbouwproces. Van kleine aanpassingen tot een complete make-over, 040 Badkamers maakt uw kleinste kamer weer als nieuw. Snel, vakkundig en voor een scherpe prijs.

Neem contact op voor de mogelijkheden of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Toilet renoveren

Een toilet verbouwen is een hele klus. Het is daarom raadzaam om vooraf een duidelijk plan van aanpak te maken. Vaak gaat het om het vervangen van de oude WC voor een nieuwe, het verplaatsen van leidingen en het vernieuwen van het tegelwerk.

Wanneer uw staande toilet vervangen wordt voor een hangend toilet, moet het reservoir worden weggewerkt in een voorzetwand. Een grote ingreep waarbij ook de aansluiting op de riolering verplaatst wordt. Maar voor een nieuw fris aangezicht hoeft u natuurlijk niet het hele toilet te renoveren. Al met een paar kleine aanpassingen, zoals een likje verf of een ander fonteintje kunt u uw toilet vernieuwen.

Heeft u hulp nodig bij een plan van aanpak? Onze vakmensen adviseren u graag.

Kosten toilet verbouwen

De kosten voor een toilet verbouwing zijn afhankelijk van uw wensen. Wilt u een complete renovatie of moet er alleen een kraan vervangen worden? Komen er nieuwe tegels of gaat u voor stucwerk?

Het aantal vierkante meters zijn ook van belang wanneer u uw wc wilt verbouwen. Om u een indicatie te geven van de kosten, hebben wij de gemiddelde prijzen van de meest voorkomende werkzaamheden op een rijtje gezet.

Werkzaamheden: Gem. kosten: Kosten afhankelijk van:
Sloopwerkzaamheden € 200 – €    450 Soort sloopwerkzaamheden
Leidingwerk € 150 – €    600 Soort leidingwerk
Tegelwerk € 450 – € 1.500 Tegelkeuze en formaat
Kitwerk €   50 – €    150 Hoeveelheid kitwerk
Toilet € 450 – €    900 Type toilet
Fontein €    50 – €    450 Type fontein
Toiletrolhouder €    20 – €      60 Type toiletrolhouder
Stucen €  250 – €    500 Aantal meters
Timmerwerken €  200 – €    500 Hoeveelheid timmerwerk

Toilet verbouwen tips

Hoe groot of klein uw toilet ook is, er is altijd een aantal zaken waar u op moet letten bij het verbouwen ervan. Wij geven u aantal praktische tips. Een goede voorbereiding is immers het halve werk.

  • Heeft u slechts één WC in huis? Houd er rekening mee dat u de WC een dag of vijf niet kunt gebruiken tijdens het renoveren
  • Afhankelijk van de complexiteit van de klus, duurt de renovatie 1 tot 4 dagen.
  • Denk aan ventilatie in het toilet. Dit kan in de vorm van een raampje of mechanische ventilatie.
  • Is uw kleinste kamertje écht klein? Met een hangend toilet en grote tegels lijkt de ruimte groter.
  • De juiste accessoires zorgen voor een finishing touch. Denk aan een mooie toiletrolhouder, een leuke kalender of een rekje voor handdoekjes.

Toilet renovatie door 040 Badkamers

Kiest u voor 040 Badkamers voor uw toilet renovatie? Dan kiest u voor vakkundigheid, gemak en een persoonlijke aanpak. Wij nemen u alles uit handen. Van het plan van aanpak tot de montage en de afwerking. Wij werken alleen met ervaren vaklieden, dus u bent verzekerd van kwaliteit. Het hele proces heeft u slechts één aanspreekpunt.

Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor de inrichting van uw toilet. Wij leveren sanitair en tegels van diverse A-merken. Uiteraard tegen een betaalbare prijs.

Neem contact op voor meer informatie

Bent u van plan om uw toilet te verbouwen en wilt u meer weten over de mogelijkheden? Wilt u graag met ons sparren over uw ideeën voor een toilet renovatie? De specialisten van 040 Badkamers staan voor u klaar. Neem gerust contact op voor meer informatie. Bel ons op 040-2051882 of mail naar info@040badkamers.nl.
U kunt natuurlijk ook meteen een vrijblijvende offerte aanvragen.

Wilt u niet uw toilet, maar uw badkamer renoveren? Of wilt u zelfs een compleet nieuwe badkamer plaatsen? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Neem contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen.

Offerte aanvraag

Deskundig
Betrouwbaar
Snelle service

Uitgelichte reviews

Beste Mensen van 040Groep

Onlangs is volgens afspraak onze badkamer geheel vervangen. Vanaf de eerste dag werden alle afspraken en geplande werkzaamheden volledig naar wens uitgevoerd. Alle weknemers waren vrolijk en maakte zingend en netjes waar ze voor kwamen, zonder problemen! Een voor ons groot probleem werd door loodgieter vakkundig en super snel opgelost.

Nogmaals onze dank hiervoor ook vooral de organisatie Frank, Nick en de lachende en vriendelijke stem achter de telefoon.

Vriendelijke groet,
Wil Feijen

Cilia Roovers

Blij met 040 groep. Hebben mijn badkamer en wc prachtig verbouwd. Strakke planning, kundig en vriendelijk personeel. Goed zaken doen met hen.

Jurgen Feskens

Badkamer verbouwing. Onze badkamer is tot volle tevredenheid volledig verbouwd. Alles precies volgens afspraak en planning uitgevoerd. Nette werklui. Fijne aannemer, werkelijk niets op aan te merken.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×