Douchecabine of douchewand plaatsen

Heb je geen zin in een hele verbouwing van je badkamer maar wil je met kleinere aanpassingen een groot resultaat bereiken? Denk dan bijvoorbeeld aan het plaatsen van een nieuwe douchewand. Dit zorgt direct voor een grote verandering.

Afmeting bij douchewand plaatsen regio Eindhoven

We plaatsen een douchwand in alle afmetingen van 30 x 200 tot 140 x 300 maar het kan ook op maat. Kies je voor een kwartronde, een vierkante of een vijfhoekige douchewand. U dient ook na te denken over de instap van uw te plaatsen douchewand. Wilt u een hoekinstap waarbij de deuren langs elkaar schuiven of wil je een draaideur? Wil je helderglas, rookglas, onderzichtig melkglas. Wil je een metalen frame of helemaal volglas (dit is wat luxer). Je kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor een ‘magicglas’ waarbij je minder last hebt van kalkaanslag.

Douchecabine plaatsen en renovatie regio Eindhoven

De juiste douchecabine plaatsen, is van levensbelang om onvoorziene zaken te voorkomen, zoals het juist wegstromen van het water. De juiste deur is ook belangrijk, zodat je zoveel mogelijk ruimte bespaard. Bij ons kunt u ook een douchecabine op maat laten maken. Het installeren van uw douchecabine doen we wanneer het voor u schikt. Ook douchecabine renovatie is mogelijk.

Bent u dus opzoek naar een partij die uw douchecabine in de regio Eindhoven kan plaatsen? Wellicht wilt u slechts een douchwand in Eindhoven laten plaatsen? Dan bent u hier aan het juiste adres. Vraag hieronder gratis en geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij zullen uw aanvraag behandelen en u spoedig iets laten horen. Ook kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 040-2051882 of te mailen naar info@040badkamers.nl.

Offerte aanvraag

 

Deskundig
Betrouwbaar
Snelle service

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op!

Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×