Douchecabine of douchewand laten plaatsen

Heeft u geen zin in een hele verbouwing van uw badkamer, maar wilt u met kleinere aanpassingen een groot resultaat bereiken? Denk dan bijvoorbeeld aan het plaatsen van een nieuwe douchewand of douchecabine. Dit zorgt direct voor een grote verandering.

Offerte aanvragen 040 Badkamers

Afmeting bij douchewand laten monteren regio Eindhoven

We plaatsen een douchwand in alle afmetingen van 30 x 200 tot 140 x 300, maar het kan ook op maat. Voordat u een keuze maakt is het belangrijk om ook na te denken over de instap van uw te plaatsen douchewand.

Daarnaast zijn er nog andere keuzes die belangrijk zijn:

  • Kiest u voor een kwartronde, een vierkante of een vijfhoekige douchewand?
  • Wilt u een hoek instap waarbij de deuren langs elkaar schuiven of wilt u een draaideur?
  • Wilt u helderglas, rookglas, ondoorzichtig melkglas. Wilt u een metalen frame of helemaal volglas (dit is wat luxer). U kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor een ‘magicglas’ waarbij u minder last hebt van kalkaanslag.

Wat zijn de kosten van het plaatsen van een (nieuwe) douchecabine?

Wilt u een douchecabine laten plaatsen? Dan is het fijn om een indicatie te hebben van de kosten. Over het algemeen ligt prijs tussen de 600 en 2000 euro, maar dit kan natuurlijk afwijken afhankelijk van de douchecabine. De kosten van het plaatsen van een douchecabine ligt hoger dan het plaatsen van een douchewand of douchebak. Zo is een douchewand goedkoper in de aanschaf en eenvoudiger te monteren. Ditzelfde geldt voor een douchebak. Deze is gemiddeld tussen de 50 en 500 euro en de kostprijs om het te laten plaatsen door een installateur ligt meestal tussen de 65 en 80 euro per uur.

Wilt u de precieze kosten weten? Vul dan het onderstaande offerteformulier in voor een vrijblijvende offerte.

Douchecabine of douchewand laten plaatsen of renoveren?

De juiste douchecabine plaatsen, is van levensbelang om onvoorziene zaken te voorkomen, zoals het juist wegstromen van het water. De juiste deur is ook belangrijk, zodat u zoveel mogelijk ruimte bespaard. Bij ons kunt u ook een douchecabine op maat laten maken. Het installeren van uw douchecabine doen we wanneer het voor u schikt. Ook douchecabine renovatie is mogelijk.

Bent u dus opzoek naar een partij die uw douchecabine in de regio Eindhoven kan plaatsen? Wellicht wilt u slechts een douchwand laten plaatsen? Dan bent u hier aan het juiste adres. Wij zijn dé badkamer installateur van Eindhoven en omgeving.

Vraag hieronder gratis en geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij zullen uw aanvraag behandelen en u spoedig iets laten horen. Ook kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 040-2051882 of te mailen naar info@040badkamers.nl.

Offerte aanvraag

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 64 MB.
      Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.

     

    Deskundig
    Betrouwbaar
    Snelle service

    Heeft u vragen?

    Neem contact met ons op!

    Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
    Je gebruikt een verouderde webbrowser

    Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

    ×