Badkamers Helmond

Is uw badkamer toe aan een renovatie of verbouwing? Bij 040 Badkamers Helmond bent u aan het juiste adres voor het ontwerpen, renoveren of verbouwen van uw badkamer in Helmond en omgeving. Onze ervaren vakmensen helpen u bij al uw klussen in de regio.

Badkamer sanitair

Bij 040 Badkamers Helmond bent u ook aan het juiste adres voor het aanschaffen van het sanitair voor uw badkamer. Wij hebben prijsafspraken met verschillende leveranciers, waardoor u voordelig uw nieuwe sanitair kunt aanschaffen.

U bent ook van harte welkom in onze showroom om ons assortiment te bekijken. Dan adviseren wij u graag over alle mogelijkheden.

040 Badkamers Helmond

Bij 040 Badkamers Helmond kunt u zowel terecht voor het renoveren van een badkamer of toilet als voor het plaatsen van een geheel nieuwe badkamer.

Naast het installeren en leveren van badkamers, verkopen wij ook sanitair en tegels. Ons team van specialisten bestaat onder andere uit tegelzetters, loodgieters en elektriciens.

Wij kunnen u helpen met de gehele realisatie van uw nieuwe badkamer, waardoor u met slechts één partij te maken heeft die alles voor u regelt.

Hierdoor hoeft u niet zelf op pad te gaan om nog een stukadoor of een elektricien te regelen.

Persoonlijk advies bij Badkamers Helmond

Wilt u uw badkamer laten verbouwen en bent u benieuwd wat de beste aanpak is? Wij gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Wij voorzien u van persoonlijk en professioneel advies en kunnen u daarnaast assisteren bij het ontwerpen van uw nieuwe badkamer.

Offerte Badkamers Helmond

U kunt bij 040 Badkamers zowel terecht voor het aanleggen van een nieuwe badkamer als voor het renoveren of monteren van uw badkamer. Heeft u al een duidelijk beeld van uw ideale badkamer? Neem dan contact met ons op via 040-2051882, per mail via info@040badkamers.nl of vraag hieronder gemakkelijk, gratis en geheel vrijblijvend een offerte aan.

Wij nemen uw aanvraag in behandeling en nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Offerte aanvraag

Deskundig
Betrouwbaar
Snelle service

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op!

Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×