Leveren sanitair en tegels

040 Badkamers is niet alleen actief als installateur van badkamers en toiletten maar kan al het sanitair en tegelwerk ook aan u leveren. Dat is handig, want u hebt maar met één partij te maken. Voor, tijdens en na de installatie. We leveren alle A-merken sanitair en tegels. Niet alleen hebt u een grote keuze uit badkamermeubelen, baden, douchebakken, wc’s en kranen, ook bent u via ons voordelig uit door de afspraken die wij hebben gemaakt met de verschillende leveranciers. U koopt bij ons een complete badkamer of toilet: u hoeft zelf dus niet op pad voor schakelaars, verlichting of een douchekop. In onze showroom vertellen we u hier graag meer over.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening als het gaat om sanitair en keukens?  Neem dan contact met ons op via 040-2051882 of per mail info@040badkamers.nl. Of vul onderstaand contactformulier in.

Offerte aanvraag

Deskundig
Betrouwbaar
Snelle service

Uitgelichte reviews

Goed werk

Erg vriendelijke monteurs denken mee en geven goed advies. Maken alles zoals is afgesproken. Ruimen alles goed op.Gelijk persoonlijk contact. Planning is strak en word op tijd uitgevoerd. Erg professioneel. Zeker een bedrijf die ik zou aanraden.

Jurgen Feskens

Badkamer verbouwing. Onze badkamer is tot volle tevredenheid volledig verbouwd. Alles precies volgens afspraak en planning uitgevoerd. Nette werklui. Fijne aannemer, werkelijk niets op aan te merken.

Beste Mensen van 040Groep

Onlangs is volgens afspraak onze badkamer geheel vervangen. Vanaf de eerste dag werden alle afspraken en geplande werkzaamheden volledig naar wens uitgevoerd. Alle weknemers waren vrolijk en maakte zingend en netjes waar ze voor kwamen, zonder problemen! Een voor ons groot probleem werd door loodgieter vakkundig en super snel opgelost.

Nogmaals onze dank hiervoor ook vooral de organisatie Frank, Nick en de lachende en vriendelijke stem achter de telefoon.

Vriendelijke groet,
Wil Feijen

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×