Leveren sanitair en tegels

040 Badkamers is niet alleen actief als installateur van badkamers en toiletten maar kan al het sanitair en tegelwerk ook aan u leveren. Dat is handig, want u hebt maar met één partij te maken. Voor, tijdens en na de installatie. We leveren alle A-merken sanitair en tegels. Niet alleen hebt u een grote keuze uit badkamermeubelen, baden, douchebakken, wc’s en kranen, ook bent u via ons voordelig uit door de afspraken die wij hebben gemaakt met de verschillende leveranciers. U koopt bij ons een complete badkamer of toilet: u hoeft zelf dus niet op pad voor schakelaars, verlichting of een douchekop. In onze showroom vertellen we u hier graag meer over.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening als het gaat om sanitair en keukens?  Neem dan contact met ons op via 040-2051882 of per mail info@040badkamers.nl. Of vul onderstaand contactformulier in.

Offerte aanvraag

Deskundig
Betrouwbaar
Snelle service

Uitgelichte reviews

Een tevreden klant

Onze badkamer is nog mooier geworden dan we ooit hadden verwacht. Het tegelwerk mooi strak en de nissen met verlichting. Helemaal super! Wij bedanken 040 Badkamers voor de uitstekende service.

Familie Donders uit Best

Onze ervaring met 040 Badkamers was echt op alle punten perfect. Uitstekende vakmensen, oog voor detail en afwerking, vriendelijk en behulpzaam (deden zelfs ongevraagd extra dingetjes qua bevestigingen enzovoort) en ze werkten ook heel netjes (alles goed afgedekt, schoonmaken toen het werk af was).

Tevreden klant

Men dacht met je mee tijdens het proces. Uitkomst werd positief beïnvloed door het aanraden van ideeën. Men nam de tijd om naar ons wensen pakket te luisteren

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×