Sanitair en tegels

Bij 040 Badkamers begrijpen we dat het creëren van uw ideale badkamer niet alleen draait om vakmanschap bij de installatie, maar ook om het aanbieden van hoogwaardig sanitair en prachtige tegels. Daarom zien we niet alleen actief als installateur van badkamers en toiletten, maar kunnen we ook al het sanitair en tegelwerk aan u leveren. Dat is handig, want u hebt maar met één partij te maken. Voor, tijdens en na de installatie. Hierdoor zal uw hele project naadloos en gemakkelijk verlopen.

Offerte aanvragen 040 Badkamers

Eén partij voor alles: van levering tot installatie

Met 040 Badkamers hoeft u zich geen zorgen te maken over meerdere partijen coördineren. Wij bieden een totaaloplossing die u veel tijd en moeite bespaart. Of het nu gaat om het leveren van badkamermeubelen, baden, douchebakken, wc’s of kranen – wij hebben het allemaal voor u. Ons ervaren team zorgt niet alleen voor een vakkundige installatie, maar we staan ook voor u klaar tijdens het hele proces, van voorbereiding tot nazorg. Tevens bent u bij ons zeer voordelig uit wat betreft sanitair en tegels, dankzij de afspraken die wij hebben gemaakt met verschillende leveranciers.

Bij 040 Badkamers geloven we in het wegnemen van alle zorgen die bij een badkamerproject kunnen komen kijken. Daarom bieden we u een volledige oplossing. Wanneer u bij ons een complete badkamer of toilet koopt, hoeft u niet te stressen over het vinden van schakelaars, verlichting of zelfs een douchekop. Alles wat u nodig heeft, leveren wij. Dat betekent minder stress, minder tijdverspilling en meer tijd om te genieten van uw nieuwe ruimte.

Grote keuze in A-merken sanitair en tegels

Het sanitair en tegelwerk wat wij leveren is van de hoogste kwaliteit. Ons assortiment omvat alleen A-merken sanitair en tegels, waardoor u verzekerd bent van hoogwaardige producten die stijl, duurzaamheid en functionaliteit combineren. Of u nu een moderne, strakke badkamer wilt of juist een klassieke, tijdloze ambiance – wij hebben de perfecte opties voor u. Als badkamer installateur kunnen wij u adviseren, zodat u de goede keuzes maakt wat betreft het sanitair en de tegels voor uw nieuwe badkamer of nieuw toilet.

Welke locaties is 040 Badkamers actief?

Wij renoveren, verbouwen, plaatsen nieuwe badkamers en leveren sanitair en tegels op onder andere de volgende locaties:

 

040 Badkamers: de badkamerspecialist in de regio

Wilt u meer weten over onze dienstverlening als het gaat om sanitair en badkamers? Neem dan contact met ons op via 040-2051882 of per mail info@040badkamers.nl. Of vul onderstaande offerteformulier in. Bij 040 Badkamers streven we ernaar om uw badkamertransformatie soepel, stressvrij en onvergetelijk te maken. Wij verzorgen uw complete nieuwe badkamer inclusief montage!

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  Deskundig
  Betrouwbaar
  Snelle service

  Uitgelichte reviews

  Tevreden klant

  Men dacht met je mee tijdens het proces. Uitkomst werd positief beïnvloed door het aanraden van ideeën. Men nam de tijd om naar ons wensen pakket te luisteren

  Anoniem

  Goed advies gehad bij de renovatie van onze badkamer. Met als resultaat een badkamer die zo de bladen in kan! Bedankt en tot het volgende project!

  Jacqueline Swinkels

  Wij zijn zeer tevreden over 040 badkamers. Een lekkage laten verhelpen, zeer correct, snel en vakkundig. Alles wordt van te voren besproken en kort gesloten. Uitermate professioneel. Zeer aan te bevelen.

  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×