Leveren sanitair en tegels

040 Badkamers is niet alleen actief als installateur van badkamers en toiletten maar kan al het sanitair en tegelwerk ook aan u leveren. Dat is handig, want u hebt maar met één partij te maken. Voor, tijdens en na de installatie. We leveren alle A-merken sanitair en tegels. Niet alleen hebt u een grote keuze uit badkamermeubelen, baden, douchebakken, wc’s en kranen, ook bent u via ons voordelig uit door de afspraken die wij hebben gemaakt met de verschillende leveranciers. U koopt bij ons een complete badkamer of toilet: u hoeft zelf dus niet op pad voor schakelaars, verlichting of een douchekop. In onze showroom vertellen we u hier graag meer over.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening als het gaat om sanitair en keukens?  Neem dan contact met ons op via 040-2051882 of per mail info@040badkamers.nl. Of vul onderstaand contactformulier in.

Offerte aanvraag

Deskundig
Betrouwbaar
Snelle service

Uitgelichte reviews

Lars Bekkers

Goed geadviseerd over de mogelijkheden die bij onze badkamer passen. Verbouwing is met vakmanschap uitgevoerd. Kwaliteit gebruikte materialen ( douchebak, wand en tegels) is uitstekend.

2 badkamers

We hadden twee badkamers tegelijk te verbouwen, Nick en Frank pakten het snel en netjes op. We hebben door de goede planning continue een badkamer gehad. Zoals altijd lopen er dingen anders dan gepland, maar dat lossen de mannen snel en netjes op. Geen vervelende financiële verassing achteraf. Alles exact zoals afgesproken. Simpelweg goed!

Anoniem

Er is goed werk geleverd. Doordat de regie over de aanleg van de vloer, de vloerverwarming en de installatie van de keuken bij een aanspreekpunt liggen is een plus! Afspraken worden goed nagekomen. Op onverwachte ptoblemen werd snel en adequaat gereageerd. Alles verliep in prettige sfeer.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×