Badkamer in Den Bosch

Of u nu een nieuwe badkamer in Den Bosch wilt, een renovatie of toch liever een verbouwing: 040 Badkamers staat voor u klaar. Want elke badkamer is het waard om door een vakman te worden aangelegd. Woont u in de Binnenstad, Graafsepoort, De Vliert of Maaspoort? En wilt u uw badkamer of toilet een frisse uitstraling geven? Wij staan voor u klaar.

Wilt u een nieuwe badkamer in Den Bosch?

Voor het leveren en installeren van een nieuwe badkamer in Den Bosch en omgeving is 040 Badkamers de geschikte partij. Met een gemiddelde beoordeling van 9,8 hebben we al meerdere malen bewezen dat we professioneel en vakkundig te werk gaan. Met onze enorme dosis aan ervaring voorzien wij u van een nieuwe badkamer én denken we tijdens dit proces ook graag met u mee over alle mogelijkheden.

Maar voordat u een belangrijke beslissing neemt, is het natuurlijk belangrijk dat u weet wat de kosten van een badkamer in Den Bosch zijn. Net zoals veel andere maatwerkprojecten is het lastig een exacte prijs te geven.

Gemiddeld kost een compleet nieuwe badkamer tussen de €15.000 en €20.000. De kosten zijn afhankelijk van smaak, comfort, materiaal en natuurlijk de grootte van uw badkamer. Precies weten wat uw nieuwe badkamer gaat kosten? Vul dan het onderstaande offerte formulier in.

Badkamer installateur in Den Bosch

Niet alleen voor het leveren, maar ook voor het installeren van een badkamer in Den Bosch en omstreken is 040 Badkamers uw specialist. Een badkamer installateur coördineert het volledige project en voert het werk met vakkundig personeel uit. Van leidingen leggen tot aan de aftimmering van het bad: u hoeft nergens aan te denken.

Bij het installeren van een badkamer kunt u denken aan werkzaamheden als tegelwerk, radiatoren installeren, plaatsen van een douche en het toilet of het aanleggen van vloerverwarming.

De kosten voor het installeren van een badkamer liggen tussen de  €10.000 en €20.000. Het exacte bedrag is met name afhankelijk van de afmeting van uw badkamer. De extra kosten zitten hem vooral in het kopen van sanitair en materialen zoals bijvoorbeeld de tegels.

Badkamer verbouwen Den Bosch

Is uw huidige badkamer verouderd of voldoet deze niet meer aan uw wensen? Dan is een badkamer renovatie een uitstekende keuze.

Een badkamer renovatie is een groot project en heeft dan ook een gedetailleerd plan van aanpak nodig. Van tevoren zet u op een rijtje wat u graag wilt veranderen aan uw badkamer.

Wilt u alleen nieuwe betegeling, of wilt u ook het gehele sanitair laten vervangen? Wilt u een (inloop)douche of toch liever ook een bad erbij? Dit zijn belangrijke keuzes waar u vooraf al over na kunt denken.

De tijdsduur van een badkamer renovatie in Den Bosch verschilt per project. Het is afhankelijk van de grootte van de badkamer en van uw wensen. Een nieuwe badkamer kan geïnstalleerd worden in slechts één week, maar als een badkamer bijvoorbeeld in een andere ruimte geplaatst moet worden, duurt het enkele weken voordat het project klaar is.

Badkamer in Den Bosch

040 Badkamers voor het renoveren, leveren en plaatsen van badkamers

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een badkamer verbouwing of renovatie? En wilt u graag een indicatie van de kosten?

Vraag via onderstaand offerteformulier vrijblijvend een offerte aan en wij geven u een beeld van alle mogelijkheden.

Voor persoonlijk advies, meer informatie of vragen staan onze medewerkers klaar. Neem gerust contact met ons op via 040-240 98 15 of stuur een mail naar: info@040badkamer.nl.

Offerte aanvraag

Deskundig
Betrouwbaar
Snelle service

Uitgelichte reviews

Familie Donders uit Best

Onze ervaring met 040 Badkamers was echt op alle punten perfect. Uitstekende vakmensen, oog voor detail en afwerking, vriendelijk en behulpzaam (deden zelfs ongevraagd extra dingetjes qua bevestigingen enzovoort) en ze werkten ook heel netjes (alles goed afgedekt, schoonmaken toen het werk af was).

Verkaijck Eindhoven

Nick levert uitstekend vakwerk af en ik ben zeer tevreden over zijn geleverde materialen en het werk wat is afgeleverd. Wanneer je twijfelt om 040 Badkamers in armen te nemen; aarzel niet en bel ze anders eens op om de mogelijkheden te bespreken. Persoonlijk advies, perfecte begeleiding!

Jurgen Feskens

Badkamer verbouwing. Onze badkamer is tot volle tevredenheid volledig verbouwd. Alles precies volgens afspraak en planning uitgevoerd. Nette werklui. Fijne aannemer, werkelijk niets op aan te merken.

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op!

Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×