Badkamer uitgelicht! Nieuwe badkamer in Waalre!

040 Badkamers heeft weer een nieuwe badkamer mogen opleveren in het altijd mooie Waalre!

Deze badkamer had de nodige uitdagingen, maar is weer glansrijk afgewerkt door de badkamer installateurs van 040 Badkamers.

Lees verder

040 Badkamers heeft weer een nieuwe badkamer mogen opleveren in het altijd mooie Waalre! Deze badkamer had de nodige uitdagingen, maar is weer glansrijk afgewerkt door de badkamer installateurs van 040 Badkamers.

Indeling & design van de badkamer

In een relatief smalle badkamer is het belangrijk om de basis rustig te houden. Ook in deze badkamer hebben de klanten gekozen voor een rustige, lichte basis en uit te breiden met enkele speelse accenten.

Tegels & Vloerverwarming

Na het sloopwerk, zijn door de loodgieters van 040 Loodgieter voorbereidingen getroffen voor het leidingwerk om alle leidingen op de juiste plek te situeren en het aanleggen van vloerverwarming.

Uiteraard zijn de elektromonteurs van 040 Elektricien aan de slag gegaan om elektra op de juiste plek aan te brengen en zijn de vaklieden van 040 Tegelzetter ingezet om de tegels te plaatsen.

In deze badkamer is ervoor gekozen om 60x60cm tegels op de vloer en deel van de wanden door te trekken. Perfecte basis voor deze badkamer!

Douche & Sanitair

Het speelse accent is terug te zien in de inloopdouche en boven het wastafelmeubel, door de visgraatmotief- tegelwerken in een prachtige kleur.

Door het vrijstaande bad & de zwevende wastafelmeubel, krijgt deze badkamer een nog luxere & ruime uitstraling. Dit vooral verstandig bij het renoveren van een kleine badkamer. Hierdoor lijkt deze groter!

Neem contact op voor u nieuwe badkamer!

Benieuwd naar de mogelijkheden die 040 Badkamers u kan bieden? Of wilt u graag een kleine aanpassing aan uw badkamer uitvoeren? De vakmensen van 040 Badkamers helpen u graag bij het realiseren van uw wensen!

040 Badkamers is dé specialist in Eindhoven en omgeving. Of u uw badkamer wilt verbouwen, renoveren of een geheel nieuwe badkamer wil laten plaatsen, wij helpen u graag verder!

Neem contact op via info@040badkamers.nl of telefonisch via 040-2051882.

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op!

Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

9,8

Onze klanten beoordeelden 040 Badkamers met een gemiddelde score van: 9,8. Wilt u weten hoe 040 Badkamers door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf

Wilt u een vrijblijvende & gratis offerte ontvangen?

U ontvangt van 040 Badkamers vooraf gratis een vrijblijvende offerte. Vraag een offerte aan en ontvang zo snel mogelijk een prijsvoorstel.

Offerte aanvragen
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×