Prachtige nieuwe badkamer opgeleverd in Veldhoven

Voor een klant uit Veldhoven heeft 040 Badkamers een badkamer opgeleverd aan de hand van een maquette!

040 Badkamers heeft voor deze prachtige badkamer alles geregeld. Van het slopen van de oude badkamer, het leggen van elektra tot aan het maken van een maatwerk inbouwkast!

Lees verder

Badkamerspecialist 040 Badkamers heeft weer een prachtige badkamer mogen opleveren in Veldhoven. De klant had eerst een maquette gemaakt van de gewenste nieuwe badkamer, waar de badkamer installateurs mee aan de slag zijn gegaan. De renovatie van de kleine badkamer had de nodige uitdagingen, maar is uiteindelijk perfect opgeleverd naar wens van de klant.

Wat is er allemaal uitgevoerd?

Eerst zijn we begonnen met het sloopwerk van de oude badkamer, daarna hebben de loodgieters van 040 Loodgieter voorbereidingen getroffen voor het nieuw aan te leggen leidingwerk, inclusief vloerverwarming. Hier zijn ze eventjes mee bezig geweest, maar uiteindelijk is het allemaal tot in de puntjes geregeld. Nadat de loodgieterswerkzaamheden waren voltooid zijn de elektriciens van 040 Elektricien aan de slag gegaan. Deze hebben het betreffende leidingwerk voorbereid.

Hierna zijn we bezig geweest met het uitvlakken van de wanden en het plafond. Toen dit was voltooid is de tegelzetter van 040 Tegelzetter bezig geweest met het plaatsen van grote wand- en vloertegels om de ruimte optisch nóg ruimtelijker te doen ogen. Dankzij het gebruik van lichte tegels, licht sanitair, grote glazen wanden en een spiegelwand is er een rustgevend gevoel gecreëerd als u de badkamer binnenstapt.

Om optimaal gebruik te maken van de ruimte, is er achter de douchwand zelfs een maatwerk inbouwkast gemonteerd door 040 Klusbedrijf. Door bepaalde optische trucs en duurzame keuzes heeft 040 Badkamers optimaal comfort weten te bereiken bij de realisatie van deze badkamer.

Naast vloerverwarming is er nog een duurzaamheidsmaatregel uitgevoerd voor deze klant, namelijk zonnepanelen! Deze zijn geplaatst door ons geallieerd bedrijf 040 Zonnepaneel. Hierdoor kan de klant ook zijn eigen stroom opwekken.

Sanitair en douche veldhoven

Ook uw badkamer renoveren of verbouwen?

Benieuwd naar de mogelijkheden die 040 Badkamers u kan bieden? Of wilt u graag een kleine aanpassing aan uw badkamer uitvoeren? De vakmensen van 040 Badkamers helpen u graag bij het realiseren van uw wensen! 040 Badkamers is dé specialist in Eindhoven en omgeving. Of u uw badkamer wilt verbouwen, renoveren of een compleet nieuwe badkamer inclusief montage wenst te plaatsen, wij helpen u graag verder!

Neem contact op via info@040badkamers.nl of telefonisch via 040-2051882. U kunt ook meteen een vrijblijvende offerte aanvragen.

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op!

Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

9,8

Onze klanten beoordeelden 040 Badkamers met een gemiddelde score van: 9,8. Wilt u weten hoe 040 Badkamers door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf

Wilt u een vrijblijvende & gratis offerte ontvangen?

U ontvangt van 040 Badkamers vooraf gratis een vrijblijvende offerte. Vraag een offerte aan en ontvang zo snel mogelijk een prijsvoorstel.

Offerte aanvragen
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×