Bad of douche laten installeren

Echte ontspanning krijgt u met een door ons te installeren ligbad. Of het nu na een harde dag werken is, of op een rustige zondagmiddag, een badkuip laten installeren, is een uitstekend middel om heerlijk te kunnen ontspannen. 040 Badkamers kan een ligbad plaatsen, in allerlei vormen en afmetingen. U kunt het dan ook zo luxe maken als u zelf wilt. Daarnaast is een bad laten plaatsen, ideaal voor kleine kinderen.

Bad laten installeren

Is uw ligbad verouderd of beschikt uw badkamer nog niet over een bad? Beiden is geen probleem. Wij leveren en installeren alle soorten ligbaden.

Het is natuurlijk geheel afhankelijk van de ruimte in uw badkamer, welk ligbad geschikt is. We hebben rechthoekige, kwartronde, zeshoekige maar ook vierkante baden. Ook een ligbad en douche ineen is mogelijk. We hebben bijvoorbeeld ook ligbaden met een lage instap en een geïntegreerde baddeur wanneer u minder goed ter been bent.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een ligbad in uw badkamer of een geheel nieuwe badkamer inclusief montage? Onze badkamer installateur komt graag kijken en geeft u een goed advies. Vraag hieronder gerust een offerte op of bel ons.

Bad laten installeren

Douchebak of douchecabine installeren of renoveren

Bij het plaatsen of installeren van een douchebak of inloopdouche, moet u op veel dingen letten. Welke instaphoogte wilt u bijvoorbeeld en welk formaat past mooi in uw badkamer. Een douche, gebruikt u vaker dan uw bad en moet dan ook gebruiksvriendelijk en fijn zijn. Een douchebak of douchecabine installeren, moet dan ook met de uiterste nauwkeurigheid gebeuren. Bij ons kunt u uw douchecabine of douchebak op maat laten maken. Ook de renovatie van een inloop douche of douchebak is mogelijk.

Wilt u een douchecabine laten plaatsen? Neem dan contact op met 040 Badkamers!

Gratis offerte voor installeren bad of douche

Vraag hieronder een gratis offerte op voor het plaatsen van een bad of douche. Ook kunt u direct bellen naar 040-2051882, mailen naar info@040badkamers.nl of langskomen in onze showroom. Wij zijn dé expert in het plaatsen van badkamers in Eindhoven en verbouwen van de wc.

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.

  Deskundig
  Betrouwbaar
  Snelle service

  Uitgelichte reviews

  Cilia Roovers

  Blij met 040 groep. Hebben mijn badkamer en wc prachtig verbouwd. Strakke planning, kundig en vriendelijk personeel. Goed zaken doen met hen.

  Marianne de groot, Steensel

  Onze badkamer is in 2014 geplaatst. wij waren en zijn nog steeds zeer tevreden met het resultaat. Ook toen er verdenking was van lekkage , bleef de service eveneens uitstekend. Er bleek gelukkig geen lekkage te zijn. Wel leuk om te vermelden dat de bouwkundig specialist aangaf dat de badkamer zeer vakkundig is geplaatst.

  Tevreden klant

  Men dacht met je mee tijdens het proces. Uitkomst werd positief beïnvloed door het aanraden van ideeën. Men nam de tijd om naar ons wensen pakket te luisteren

  Heeft u vragen?

  Neem contact met ons op!

  Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×