Bad of douche laten installeren

Ontspanning met een bad

Echte ontspanning krijg je met een door ons te installeren ligbad. Of het nu na een harde dag werken is, of op een rustige zondagmiddag, een badkuip laten installeren, is een uitstekend middel om heerlijk te kunnen ontspannen. 040Badkamers kan een ligbad plaatsen, in allerlei vormen en afmetingen. U kunt het dan ook zo luxe maken als u zelf wilt. Daarnaast is een bad laten plaatsen, ideaal voor kleine kinderen.

Bad laten installeren

Is uw ligbad verouderd of beschikt uw badkamer nog niet over een bad? Beiden is geen probleem. Wij leveren en installeren alle soorten ligbaden.

Het is natuurlijk geheel afhankelijk van de ruimte in uw badkamer, welk ligbad geschikt is. We hebben rechthoekige, kwartronde, zeshoekige maar ook vierkante baden. Ook een ligbad en douche ineen is mogelijk. We hebben bijvoorbeeld ook ligbaden met een lage instap en een geïntegreerde baddeur wanneer u minder goed ter been bent.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een ligbad in uw badkamer? Onze installateur komt graag kijken en geeft u een goed advies. Vraag hieronder gerust een offerte op of bel ons.

Douchebak plaatsen of inloopdouche maken

Bij het plaatsen van een douchebak of inloopdouche, moet je op veel dingen letten. Welke instaphoogte wil je bijvoorbeeld en welk formaat past mooi in je badkamer. Een douche, gebruik je vaker dan je bad en moet dan ook gebruiksvriendelijk en fijn zijn. Een douchebak installeren, moet dan ook met de uiterste nauwkeurigheid gebeuren. Bij ons kunt u uw inloopdouche of douchebak op maat laten maken. Ook de renovatie van een inloop douche of douchebak is mogelijk.

Gratis offerte voor installeren bad of douche

Vraag hieronder een gratis offerte op voor het plaatsen van een bad of douche. Ook kunt u direct bellen naar 040-2051882, mailen naar info@040badkamers.nl of langskomen in onze showroom.

Offerte aanvraag

Deskundig
Betrouwbaar
Snelle service

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op!

Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×