Bad of douche laten installeren

Bij 040 Badkamers begrijpen we dat echte ontspanning begint met een perfect geïnstalleerd ligbad of een verfrissende douche. Of het nu na een lange werkdag is of op een rustige zondagmiddag, een bad of douche laten installeren is de ultieme manier om te ontspannen en te genieten van uw badkamerruimte.

Bij 040 Badkamers zijn we experts in het plaatsen van ligbaden en douches in allerlei vormen en afmetingen, zodat u uw badkamerervaring zo luxe kunt maken als u wilt. Bovendien zijn onze installaties perfect voor gezinnen met kleine kinderen.

Bad laten installeren

Is uw huidige ligbad verouderd of beschikt uw badkamer nog niet over een bad? Geen probleem. Bij 040 Badkamers leveren en installeren we alle soorten ligbaden. We begrijpen dat de keuze van uw ligbad afhangt van de beschikbare ruimte in uw badkamer. Daarom bieden we rechthoekige, kwartronde, zeshoekige en vierkante baden, evenals ligbaden met een lage instap en geïntegreerde baddeuren voor extra toegankelijkheid.

Douchebak of douchecabine installeren of renoveren

Bij het plaatsen of installeren van een douchebak of inloopdouche is precisie van groot belang. We nemen de tijd om uw behoeften te begrijpen, zoals de gewenste instaphoogte en het juiste formaat voor uw badkamer. We begrijpen dat een douche dagelijks wordt gebruikt, daarom zorgen we ervoor dat onze installaties gebruiksvriendelijk en comfortabel zijn. Bij 040 Badkamers kunt u zelfs uw douchecabine of douchebak op maat laten maken, en we bieden ook renovatiediensten voor bestaande inloopdouches en douchebakken.

Wilt u een douchecabine laten plaatsen? Neem dan contact op met 040 Badkamers!

Badkamers installeren of renoveren

Naast het installeren van ligbaden en douchebakken zijn we gespecialiseerd in badkamer renovaties en het plaatsen van compleet nieuwe badkamers. Onze ervaren vakmensen zorgen ervoor dat uw badkamerproject van begin tot eind soepel verloopt. We begrijpen het belang van een goed geplande badkamer renovatie en nemen alle details in overweging.

Uw badkamer, onze expertise: vraag een vrijblijvende offerte aan!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het installeren van een ligbad of douche in uw badkamer, of denkt u zelfs aan een geheel nieuwe badkamer inclusief montage? Onze ervaren badkamer installateurs komen graag bij u langs voor een persoonlijk advies.

Aarzel niet om hieronder een gratis offerte aan te vragen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 040-2051882 en via de e-mail op info@040badkamers.nl. Wij zijn dé expert in het plaatsen van badkamers in Eindhoven en het renoveren van wc’s.

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.

  Deskundig
  Betrouwbaar
  Snelle service

  Gerelateerde projecten

  Uitgelichte reviews

  Anoniem

  Er is goed werk geleverd. Doordat de regie over de aanleg van de vloer, de vloerverwarming en de installatie van de keuken bij een aanspreekpunt liggen is een plus! Afspraken worden goed nagekomen. Op onverwachte ptoblemen werd snel en adequaat gereageerd. Alles verliep in prettige sfeer.

  Een tevreden klant

  Onze badkamer is nog mooier geworden dan we ooit hadden verwacht. Het tegelwerk mooi strak en de nissen met verlichting. Helemaal super! Wij bedanken 040 Badkamers voor de uitstekende service.

  Jurgen Feskens

  Badkamer verbouwing. Onze badkamer is tot volle tevredenheid volledig verbouwd. Alles precies volgens afspraak en planning uitgevoerd. Nette werklui. Fijne aannemer, werkelijk niets op aan te merken.

  Heeft u vragen?

  Neem contact met ons op!

  Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×