Luxe badkamer in Eindhoven, Meerhoven

Deze prachtige badkamer werd door 040 badkamers uit Eindhoven gebouwd voor onze klant in de nieuwbouwwijk Meerhoven, waterrijk.

De badkamer is gebouwd in een nieuwbouwwoning waardoor de voorbereidende werkzaamheden anders waren dan bij renovatie.

Lees verder

Luxe badkamer Eindhoven

In deze badkamer was slopen niet nodig en lagen de leidingen al redelijk op zijn plaats, helaas was de woning geheel vervaardigd uit betonwanden waardoor de enkele uit te voeren freeswerken erg lastig werden. Gelukkig konden we hierbij weer gebruik maken van de diensten van onze vakkundige collaga Rene van de Moosdijk, die netjes voor ons alles heeft voorbereid. Omdat de wanden verder al mooi vlak waren was uitvlakken niet nodig en konden we meteen door met het tegelwerk. Naast de badkamer, werden ook beide toiletten in de woning afgebouwd door 040 Badkamers uit Eindhoven. Naast het renoveren van badkamers, kunt u ons ook bereiken voor het verbouwen van toiletten of voor het plaatsen van een douchecabine.

Samenwerken met lokale ondernemers

Deze klant werd naar ons gestuurd door een lokale ondernemer uit de regio Eindhoven die zelf geen tijd had om de badkamer te maken. Op deze manier kan de klant toch geholpen worden en helpen we elkaar als bedrijf ook. Samen met ons personeel en club van bedrijven waar me mee samenwerken vormen we een goed netwerk wat in staat is altijd binnen afzienbare tijd uw badkamer te verbouwen. Ook de samenwerking met ondernemers van o.a. meubelplein Ekkersrijt zoals X2O, Svea en Sanidirect helpt ons hierbij. Klanten kunnen sanitair voor hun compleet nieuwe badkamer afnemen via 040 Badkamers, ze bezoeken dan 1 van de aangekoppelde showrooms in Eindhoven. Wij werken overigens ook graag samen met bovengenoemde winkelketels.

040 Badkamers is dé badkamerspecialist in Eindhoven. Of u nu een geheel nieuwe badkamer wilt, of uw huidige badkamer wilt renoveren. Wij staan voor u klaar!

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op!

Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

9,8

Onze klanten beoordeelden 040 Badkamers met een gemiddelde score van: 9,8. Wilt u weten hoe 040 Badkamers door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf

Wilt u een vrijblijvende & gratis offerte ontvangen?

U ontvangt van 040 Badkamers vooraf gratis een vrijblijvende offerte. Vraag een offerte aan en ontvang zo snel mogelijk een prijsvoorstel.

Offerte aanvragen
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×