Hangend toilet plaatsen

Een hang wc plaatsen, heeft veel voordelen wanneer je het vergelijkt met een normaal toilet. Zo houd je de grond rond en onder het te monteren hangend toilet gemakkelijk schoon.

Het installeren van een hangend toilet, gebeurt altijd aan een speciaal frame waarin het reservoir geïntegreerd is. Het frame heeft stelpoten en dit kan op de juiste hoogte aan de wand bevestigd worden.

De montage van het hangend toilet gebeurt standaard op 40 cm hoogte, maar wanneer u minder goed ter been bent, is de hoogte van de montage van het hangtoilet gewoon anders.

Hangtoilet laten inbouwen? Wij denken aan alles.

Wij denken aan alles bij het plaatsen van het hangend toilet, bijvoorbeeld aan het afsluiten van de watertoevoer. Het installeren van het hangtoilet gebeurt volledig naar wens. Wij geven ons advies, maar uw wensen zijn doorslaggevend. We denken dan ook graag met u mee over de opstelling, het formaat en het soort hangtoilet dat wij voor u installeren.

Gratis offerte voor monteren hangtoilet

Vraag hieronder een gratis offerte op voor het plaatsen van het hangtoilet. Ook kunt u direct bellen naar 040-2051882, mailen naar info@040badkamers.nl of langskomen in onze showroom.

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.

   

  Deskundig
  Betrouwbaar
  Snelle service

  Heeft u vragen?

  Neem contact met ons op!

  Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×