Hangend toilet plaatsen

Bij 040 Badkamers begrijpen we dat de keuze voor een hangend toilet vele voordelen met zich meebrengt in vergelijking met een traditioneel toilet. Wij zetten ons in om uw badkamerervaring te verbeteren, en het installeren van een hangend toilet draagt hier zeker aan bij. Ontdek de voordelen en de zorgeloze service die we bieden bij het plaatsen van uw hangend toilet.

Offerte aanvragen 040 Badkamers

Een hangend toilet laten plaatsen voor gemak en hygiëne

Een hang wc plaatsen, heeft veel voordelen wanneer u het vergelijkt met een normaal toilet. Zo houdt u de grond rond en onder het te monteren hangend toilet gemakkelijk schoon. Het is een stijlvolle keuze die niet alleen de uitstraling van uw badkamer verbetert, maar ook de reiniging ervan vereenvoudigt. Bij 040 Badkamers begrijpen we de wens van onze klanten voor praktische oplossingen die tegelijkertijd de esthetiek verbeteren.

Maatwerk voor uw hangend toilet

Het installeren van een hangend toilet gebeurt altijd aan een speciaal frame waarin het reservoir geïntegreerd is. Het frame heeft stelpoten en kan op de juiste hoogte aan de wand bevestigd worden. Bij 040 Badkamers streven we naar maatwerkoplossingen die passen bij uw behoeften en voorkeuren. Standaard monteren we het hangend toilet op 40 cm hoogte, maar we begrijpen dat elke situatie anders is. Voor klanten die minder goed ter been zijn, passen we de hoogte van de montage van het hangtoilet uiteraard aan.

Hangtoilet laten inbouwen? Wij denken aan alles

Wij denken aan alles bij het plaatsen van het hangend toilet, bijvoorbeeld aan het afsluiten van de watertoevoer. Het installeren van het hangtoilet gebeurt volledig naar wens. Wij geloven in een transparante samenwerking, waarbij uw wensen centraal staan. Onze ervaren professionals delen graag hun deskundig advies, maar uw behoeften en voorkeuren zijn altijd leidend. We denken met u mee over de opstelling, het formaat en het type hangtoilet dat het beste aansluit bij uw badkamer. Wij kunnen voor u een geheel nieuw toilet verzorgen of uw huidige toilet verbouwen.

Gratis offerte voor monteren hangtoilet

Overweegt u een hangtoilet te laten inbouwen? Bij 040 Badkamers staan we klaar om u van dienst te zijn. We maken de installatie van uw hangend toilet eenvoudig en efficiënt, zodat u snel kunt genieten van het comfort en de esthetiek die het biedt. Vraag hieronder een gratis offerte op voor het plaatsen van het hangtoilet. U kunt ons ook direct bellen op 040-2051882 of een e-mail sturen naar info@040badkamers.nl. Wij staan klaar om u te helpen bij het verbeteren van uw badkamer.

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  Deskundig
  Betrouwbaar
  Snelle service

  Gerelateerde projecten

  Uitgelichte reviews

  Verkaijck Eindhoven

  Nick levert uitstekend vakwerk af en ik ben zeer tevreden over zijn geleverde materialen en het werk wat is afgeleverd. Wanneer je twijfelt om 040 Badkamers in armen te nemen; aarzel niet en bel ze anders eens op om de mogelijkheden te bespreken. Persoonlijk advies, perfecte begeleiding!

  Lars Bekkers

  Goed geadviseerd over de mogelijkheden die bij onze badkamer passen. Verbouwing is met vakmanschap uitgevoerd. Kwaliteit gebruikte materialen ( douchebak, wand en tegels) is uitstekend.

  Jacqueline Swinkels

  Wij zijn zeer tevreden over 040 badkamers. Een lekkage laten verhelpen, zeer correct, snel en vakkundig. Alles wordt van te voren besproken en kort gesloten. Uitermate professioneel. Zeer aan te bevelen.

  Heeft u vragen?

  Neem contact met ons op!

  Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×