Fantastische badkamerrenovatie in Waalre

040 Badkamers heeft een fantastische badkamer renovatie mogen uitvoeren voor een klant in Waalre.

Naast de monteurs van 040 Badkamer zijn ook de loodgieters van 040 Loodgieter met deze klus bezig geweest.

Lees verder

Het renoveren van een badkamer is een uitdagend project dat veel tijd en moeite vergt. Gelukkig kunnen ervaren vakmensen zoals die van badkamer renovatie bedrijf 040 Badkamers en 040 Loodgieter de klus klaren en de klant tevreden stellen met het eindresultaat.

Waaruit bestond het project?

Het project bestond uit een complete renovatie in een erg ruimte badkamer. De klant uit Waalre is zeer tevreden met het werk dat is geleverd door 040 Badkamers en 040 Loodgieter. De badkamer is volledig gerenoveerd en de klant ervaart iedere dag een wauw-gevoel bij het betreden van de badkamer. De ruime badkamer biedt veel mogelijkheden met een prachtige inrichting en maakt optimaal gebruik van de ruimte.

Wat hebben de loodgieters gedaan?

De loodgieters van 040 Loodgieter hebben het installatiewerk op zich genomen en het leidingwerk aangepast op het feit dat overal inbouwkranen geplaatst zouden worden. De inbouwkranen geven de badkamer een strakke en moderne uitstraling. Het is belangrijk dat het leidingwerk goed is aangepast om lekkages te voorkomen en om ervoor te zorgen dat de inbouwkranen goed functioneren.

Wat hebben de badkamer installateurs gedaan?

De badkamer installateurs van 040 Badkamers hebben een wand geplaatst waarachter de douche – en aan de andere kant het toilet – schuilt. Dit is niet alleen een gaaf ontwerp, maar ook erg praktisch. Zo blijft de rest van de badkamer droog tijdens het douchen en wordt de privacy van de gebruiker gewaarborgd. De grote tegels die in verstek zijn gezaagd, zorgen voor een mooi geheel en maken de badkamer tot een luxe plek waar men graag verblijft.

Wat is er nog meer gedaan?

Er is ook aandacht besteed aan de accessoires in de badkamer. Het gebruik van bronskleur inbouwkranen, een grote ronde spiegel inclusief LED-verlichting en wit sanitair geven de badkamer een hotel-chique uitstraling. Het is belangrijk dat de accessoires goed passen bij de stijl van de badkamer en bij elkaar. Hierdoor ontstaat er een harmonieus geheel.

Tot slot zijn er nog twee ruime inbouwkasten gerealiseerd, wat bijdraagt aan het optimaal gebruiken van de ruimte. Inbouwkasten zijn ideaal om spullen op te bergen en zorgen ervoor dat de badkamer opgeruimd blijft. De klant is erg blij met het resultaat en kan nu iedere dag genieten van de prachtige badkamer.

Badkamer laten renoveren door 040 Badkamers?

Het renoveren van een badkamer is een belangrijk project en het is dan ook essentieel dat het werk wordt uitgevoerd door ervaren vakmensen. 040 Badkamers Eindhoven en 040 Loodgieter hebben bewezen dat ze deze klus met succes kunnen klaren en hebben de klant een badkamer opgeleverd waar hij of zij iedere dag van kan genieten. Naast het renoveren kunt u ons ook bereiken voor het plaatsen van een complete nieuwe badkamer inclusief montage of voor het laten plaatsen van een nieuwe douchecabine.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een badkamerrenovatie door 040 Badkamers? Neem dan gerust contact met ons op. Telefonisch zijn we bereikbaar op 040-2051882 en daarnaast kunt u ons ook mailen op info@040badkamers.nl.

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op!

Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

9,8

Onze klanten beoordeelden 040 Badkamers met een gemiddelde score van: 9,8. Wilt u weten hoe 040 Badkamers door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf

Wilt u een vrijblijvende & gratis offerte ontvangen?

U ontvangt van 040 Badkamers vooraf gratis een vrijblijvende offerte. Vraag een offerte aan en ontvang zo snel mogelijk een prijsvoorstel.

Offerte aanvragen
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×