Complete badkamer renovatie in Veldhoven

Iedere klant - en badkamer - is uniek! Deze klant had specifieke wensen en behoeften en daar hebben wij bij 040 Badkamers goed naar geluisterd!

Onze monteurs zijn hard aan de slag geweest, maar uiteindelijk is er een mooi resultaat geleverd.

Lees verder

Het renoveren van een badkamer is een vak apart. Iedere klant heeft immers zijn eigen wensen en voorkeuren, die vaak afhankelijk zijn van persoonlijke omstandigheden. Dit geldt ook voor de klant uit Veldhoven, voor wie 040 Badkamers een mooie en functionele badkamer heeft opgeleverd. Of het nu gaat om een kleine en praktische badkamer of een luxe badkamer, de ervaren monteurs van 040 Badkamers weten er raad mee.

Functionele badkamer

Bij deze klant uit Veldhoven lag de nadruk op functionaliteit. Door gezondheidsproblemen had de klant behoefte aan extra ondersteuning in de badkamer. De monteurs van 040 Badkamers begrepen dat als geen ander en hebben daarom de badkamer volledig aangepast aan de wensen en behoeften van de klant. Onze erkende badkamer installateurs zijn druk bezig geweest met dit project.

Muurbeugels toilet

Een van de belangrijkste wensen van de klant was de aanwezigheid van voldoende muurbeugels, vooral bij het toilet. De monteurs hebben hier rekening mee gehouden en ervoor gezorgd dat er voldoende beugels aanwezig waren, die bovendien ingeklapt kunnen worden als ze niet nodig zijn. Zo blijft de badkamer ook toegankelijk voor andere gezinsleden of bezoekers.

Schuifwand doucheruimte

Daarnaast is er gekozen voor rustig tegelwerk en een schuifwand voor de doucheruimte. Door de schuifwand neemt de doucheruimte geen extra ruimte in beslag en oogt de badkamer optisch groter. Dit is vooral handig bij het renoveren van kleine badkamers waar de ruimte beperkt is.

Persoonlijke aanpak door 040 Badkamers

040 Badkamers Veldhoven hecht veel waarde aan een persoonlijke aanpak. Geen enkele klant is hetzelfde en daarom wordt er altijd goed geluisterd naar de wensen en behoeften van de klant. Het resultaat is een badkamer die niet alleen mooi en functioneel is, maar ook perfect aansluit bij de levensstijl en persoonlijke voorkeuren van de klant.

Met de complete nieuwe badkamer kan de klant uit Veldhoven nu weer zorgeloos genieten van een heerlijk warm bad. Dankzij de expertise en ervaring van 040 Badkamers is deze wens op een professionele en kwalitatieve manier vervuld. Zo kan de klant nog jarenlang genieten van zijn of haar nieuwe badkamer.

Meer weten over 040 Badkamers?

Als u op zoek bent naar een complete nieuwe badkamer in Veldhoven of een renovatie van uw huidige badkamer, dan kunt u rekenen op de uitstekende service van renovatie bedrijf 040 Badkamers. Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden die wij bieden? Neem dan gerust contact met ons op via het e-mailadres info@040badkamers.nl of telefonisch op het nummer 040-2051882.

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op!

Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

9,8

Onze klanten beoordeelden 040 Badkamers met een gemiddelde score van: 9,8. Wilt u weten hoe 040 Badkamers door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf

Wilt u een vrijblijvende & gratis offerte ontvangen?

U ontvangt van 040 Badkamers vooraf gratis een vrijblijvende offerte. Vraag een offerte aan en ontvang zo snel mogelijk een prijsvoorstel.

Offerte aanvragen
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×