Badkamer bouwen in eindhoven door 040 Badkamers

Voor deze klant uit Eindhoven maakten wij een prachtige exclusieve badkamer.

Via een badkamerwinkel op ekkersrijt in Son kwamen deze mensen bij ons terecht om hun droombadkamer te realiseren.

Lees verder

Nieuwe badkamer in Eindhoven

Op de foto’s kun je zien dat hier ook wederom vakwerk is geleverd door de specialisten van 040 Badkamers.

We begonnen na het afplakken van de woning met het slopen van de badkamer, na de sloop kan de opbouw beginnen. Wat deze badkamer extra mooi maakt zijn de exclusieve tegels van Brabant Tegel BV uit Eindhoven, de mooie ingebouwde nissen en prachtige inbouwkranen. Met de nieuwste materialen en wensen van onze klanten is het erg belangrijk om met de juiste mensen te werken.

Wij beginnen na de sloop met het loodgieterswerk, waarbij de inbouwkranen altijd een stukje specialiteit vergen. Elke merk heeft zijn eigen kenmerken betreft inbouwmogelijkheden, leidingwerk en maatvoering. Onze ervaren monteurs zijn van alle merken goed op de hoogte. Na de loodgieter begint de elektricien aan het aarden van diverse punten en het verleggen van stopcontacten, schakelingen en verlichting.

Het verlaagd plafond plaatsen wij standaard in elke badkamer zodat wij de verlichting goed kunnen uitlijnen in overleg met de klant. Na de elektricien komt onze timmerman de wanden zetten en het plafond maken, dit gebeurt meestal op donderdag zodat onze stukadoor vrijdag de wanden vlak kan maken.

Het stucwerk kan dan in het weekend drogen zodat de tegelzetter de week er op het gehele tegelwerk kan afmaken. Nadat wij klaar waren met het tegelwerk hebben onze eigen loodgieters al het sanitair gemonteerd. Het eindresultaat spreekt voor zich.

Samenwerking vinden wij belangrijk

040 Badkamers uit Veldhoven is werkzaam in de regio Eindhoven, en wij werken dan ook samen met diverse winkels uit de regio. Wanneer klanten kopen bij deze keuken of sanitair winkels worden wij aangeraden door bijvoorbeeld X2o als beste badkamerbouwer. Er zijn ook bedrijven die ons niet aanraden maar waarmee wij een samenwerking hebben waarbij wij worden ingezet door het bedrijf zelf.

Met X2o hebben wij een exclusiviteit afspraak gemaakt waarbij wij als 040 Badkamers enkel voor deze connectie regionaal badkamers bouwen waarbij wij het gehele bouw traject op ons nemen zodat de klant geheel ontzorgen wordt.

X2o levert vervolgens het sanitair bij de klanten, wij zorgen dat er tegels kunnen worden uitgezocht bij onze leverancier Brabant Tegel BV. Wanneer alles uitgezocht is, zorgen we voor een juiste planning waarna het werk van start kan gaan met uw nieuwe badkamer inclusief montage. Daarnaast staan wij ook voor u klaar voor het verbouwen van uw toilet en voor het plaatsen van een douchecabine.

Voor elke klus een oplossing is onze slogan

040 Badkamers is dé badkamerspecialist in Eindhoven en omstreken. Met circa 75 badkamers per jaar hebben we ons gespecialiseerd in zowel luxe als eenvoudige badkamers. Onze eigen medewerkers zijn ingespeeld op de nieuwste snufjes en trends op gebied van sanitair en tegels. 040 badkamers is onderdeel van 040 groep BV uit Veldhoven. 040 Groep is het bouwbedrijf in Eindhoven dat u kan voorzien van alle specialisten op het gebied van bouw en renovatie. Wij hebben een groot eigen personeelsbestand en een zeer specialistisch netwerk waarmee wij elke verbouwing aan kunnen.

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op!

Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

9,8

Onze klanten beoordeelden 040 Badkamers met een gemiddelde score van: 9,8. Wilt u weten hoe 040 Badkamers door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf

Wilt u een vrijblijvende & gratis offerte ontvangen?

U ontvangt van 040 Badkamers vooraf gratis een vrijblijvende offerte. Vraag een offerte aan en ontvang zo snel mogelijk een prijsvoorstel.

Offerte aanvragen
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×