Is uw toilet toe aan renovatie? Wilt u de oude toiletpot vervangen door een hangend toilet? Bent u die oude tegeltjes zat? Of wilt u de toiletruimte anders inrichten? 040 Badkamers is gespecialiseerd in het verbouwen van toiletten.

Bij ons bent u aan het juiste adres voor het laten verbouwen van uw toilet; van kleinere aanpassingen tot een totale toiletverbouwing. Wij maken uw toilet weer als nieuw!

Op snelle en vakkundige wijze wordt uw kleinste kamertje misschien wel het fijnste kamertje van het huis.

Toilet laten verbouwen of installeren

Wilt u uw toilet laten verbouwen, maar wilt u niet voor langere tijd zonder toilet zitten? Begrijpelijk! Wij vervangen of inbouwen uw W.C. en nemen alle werkzaamheden uit handen. Binnen enkele dagen is uw toilet weer als nieuw.

040 Badkamers verzorgt de volledige montage, vervangt, renoveert en/of verbouwt de W.C., toiletruimte en het tegelwerk. Indien nodig verplaatsen wij ook de afvoer, (ver)leggen wij het leidingwerk en zorgen voor perfect tegelwerk. Snel en efficiënt.

Wij werken alleen met ervaren vaklieden, dus u weet zeker dat u kwaliteit krijgt zonder te veel te betalen. Onze vakmensen zijn 24/7 beschikbaar, dus ook voor een spoedklusje kunt u bij ons terecht!

Levering via 040 Badkamers

Via ons kunt u ook de volledige inrichting van uw toilet kopen. Wij hebben prijsafspraken met verschillende leveranciers, zodat u sanitair en tegels van alle A-merken voordelig kunt aanschaffen.

Wij verzorgen het transport en de installatie, zodat u, ook als het om een garantie gaat, één vast aanspreekpunt hebt.

Voor het uitzoeken van uw nieuwe sanitair en tegels heten we u welkom in onze showroom. Daar adviseren we u graag over…

Toilet laten verbouwen? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Wilt u uw toilet laten verbouwen? Of wilt u bijvoorbeeld uw toiletpot of inbouwtoilet enkel laten verplaatsen of vervangen? Neem dan contact op via 040-2051882, stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Of vraag vrijblijvend een offerte aan via onderstaand contactformulier. Dan maken we graag een afspraak om bij uw thuis te komen kijken. De volgende dag ontvangt u al een prijsvoorstel.

Contactformulier
 1. Naam(*)
  Ongeldige invoer
 2. E-mail adres(*)
  Ongeldige invoer
 3. Onderwerp
  Ongeldige invoer
 4. Bericht(*)
  Ongeldige invoer
 5. Spam controle(*)
  Ongeldige invoer

 • nieuwe-badkamer-1
 • toilet-verbouwen-1
 • tegels-sanitair-1

Wat gaat dat kosten?

offertegesprek

U ontvangt van 040 Badkamers vooraf gratis een vrijblijvende offerte. We maken graag een afspraak met u om bij u thuis te komen kijken. U ontvangt de volgende dag al een prijsvoorstel. 

Offerte aanvragen  ›

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

reviewscore

Onze klanten beoordeelden 040 Badkamers met een gemiddelde score van: 8,4.
Wilt u weten hoe 040 Badkamers door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf  ›


Gegevens
Habraken 2321 L
5507 TK Veldhoven
040-2051882
info@040badkamers.nl

Copyright © 2020 www.040badkamers.nl
Sitemap

040 Badkamers
040 Badkamers 4.8/ 5 based on 1 17 ratings.