Luxe badkamer met Sauna in Aarle Rixtel

In Aarle-Rixtel heeft 040 Badkamers uit Eindhoven een luxe badkamer inclusief sauna geplaatst.

040 Badkamer uit Eindhoven heeft de oude badkamer gesloopt, alle leidingen verlegd en alle elektra aangepast aan de nieuwe wensen van de klant.

Lees verder

Ook de nieuwe vloerverwarming heeft 040 Badkamers aangebracht. Hierna is begonnen met de opbouw van de badkamer. 040 Badkamer heeft alle leidingen aangepast, de muren uitgevlakt, waarna de 040 Tegelzetter de muren heeft voorzien van nieuw tegelwerk, ook de vloer is voorzien van nieuwe tegels, inclusief de inloopdouche met drain.

Na al dit werk is 040 Badkamer begonnen met het plaatsen van de sauna, een mooie klus omdat dit niet veel voorkomt. Het eindresultaat, de combinatie van tegelwerk en houten elementen is werkelijk fantastisch.

Badkamer renovatie Eindhoven

Wilt u uw badkamer renoveren in Eindhoven of omstreken? Dan helpt een van onze ervaren vakmannen u graag verder. Om de kwaliteit van de renovatie of verbouwing van uw badkamer te bewaren, werken we altijd met vaste badkamer monteurs zodat we er zeker van zijn dat de juiste kwaliteit ook daadwerkelijk geleverd wordt. Al onze vakmannen zijn erg ervaren en gaan efficiënt te werk.

Nieuwe badkamer Eindhoven

Niet alleen wanneer u uw badkamer wilt verbouwen of renoveren bent u bij ons op het juiste adres, maar ook wanneer u een volledig nieuwe badkamer inclusief montage wilt realiseren, dan helpen wij u graag. We zijn gespecialiseerd in het leveren een plaatsen van badkamers in de breedste zin van het woord.

040 Badkamers

Wij zijn dé badkamerspecialist in Eindhoven en omgeving. Of u uw badkamer nu wilt verbouwen, renoveren of u wilt een compleet nieuwe badkamer plaatsen of een nieuw toilet, wij helpen u graag verder. Wanneer u meer wilt weten over de mogelijkheden van 040 Badkamers, neem dan gerust contact met ons op. Telefonisch zijn we bereikbaar op 040-2051882 en daarnaast kunt u ons ook mailen op info@040badkamers.nl.

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op!

Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

9,8

Onze klanten beoordeelden 040 Badkamers met een gemiddelde score van: 9,8. Wilt u weten hoe 040 Badkamers door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf

Wilt u een vrijblijvende & gratis offerte ontvangen?

U ontvangt van 040 Badkamers vooraf gratis een vrijblijvende offerte. Vraag een offerte aan en ontvang zo snel mogelijk een prijsvoorstel.

Offerte aanvragen
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×