Chique badkamer in Veldhoven

In Veldhoven heeft 040 Badkamers uit Eindhoven weer een chique badkamer opgeleverd.

040 Badkamers heeft voor deze chique badkamer alles geregeld. Van de sloop van de oude badkamer tot het leveren van alle sanitair, tot het compleet opleveren van de badkamer.

Lees verder

Voor een klant uit Veldhoven heeft 040 Badkamers een ‘hotel chique’ badkamer mogen opleveren, van alle gemakken voorzien! Het was een grondige badkamer renovatie waarbij er niets is overgebleven van de oude situatie. Door de omvang van de badkamer heeft het sloopwerk veel tijd gekost, maar uiteindelijk hebben onze badkamer installateurs alles tot in puntjes verzorgd. De werkzaamheden omvatten onder meer leiding- en elektriciteitswerkzaamheden en het plaatsen van grote wandtegels.

Nieuwe badkamer vanuit eigen ontwerp

De klant uit Veldhoven heeft zelf het gehele ontwerp van de badkamer bedacht en de monteurs van 040 Badkamers hebben dit ontwerp tot uiting gebracht! De nieuwe badkamer is nu erg ruim en overzichtelijk door het gebruik van aardse kleuren, grote tegels en zwevend sanitair. De klant heeft daarnaast ervoor gekozen een hele ruime inloopdouche te laten plaatsen, met de mogelijkheid om te zijner tijd een douchezitje te kunnen plaatsen.

De uitgevoerde werkzaamheden

Na het slopen van de oude badkamer hebben de monteurs van 040 Loodgieter het leidingwerk perfect kunnen voorbereiden. Nadat de loodgieterswerkzaamheden waren afgerond zijn de monteurs van 040 Elektricien bezig geweest met het leggen van de elektra.

Toen dit allemaal was afgerond zijn de tegelzetters van 040 Tegelzetter begonnen met het plaatsen van grote wandtegels. De afmetingen van deze wandtegels waren 120 x 60 en ze zijn erg mooi in combinatie met de naturel vloertegels.

Inloopdouche veldhoven

Ook een nieuwe badkamer? Neem contact op!

Wilt u uw badkamer in Veldhoven of ergens anders in regio Noord-Brabant verbouwen, renoveren of wilt u een compleet nieuwe badkamer laten plaatsen? Wij zijn u graag van dienst! Onze specialisten hebben veel ervaring met het renoveren en vernieuwen van badkamers. Hierdoor weet u zeker dat u tevreden bent met het resultaat!

040 Badkamers neemt graag de volledige verantwoordelijkheid van alle werkzaamheden bij u uit handen, waardoor u slechts met één partij te maken heeft. Hierdoor hoeft u zelf geen zaken zoals verlichting of tegels te regelen. Daarnaast heeft u één contactpersoon. Dit zorgt voor een gestroomlijnd proces waarbij u niet hoeft te communiceren met verschillende partijen en verschillende planningen hoeft af te stemmen. Bovendien kan het resulteren in betere communicatie, meer efficiëntie en minder kans op fouten en misverstanden tijdens de renovatie.

Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem telefonisch contact met ons op via 040-2051882 en wij helpen u graag verder!

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op!

Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

9,8

Onze klanten beoordeelden 040 Badkamers met een gemiddelde score van: 9,8. Wilt u weten hoe 040 Badkamers door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf

Wilt u een vrijblijvende & gratis offerte ontvangen?

U ontvangt van 040 Badkamers vooraf gratis een vrijblijvende offerte. Vraag een offerte aan en ontvang zo snel mogelijk een prijsvoorstel.

Offerte aanvragen
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×