Geslaagde badkamerrenovatie in Veldhoven

Weer een geslaagde badkamerrenovatie voltooid door 040 Badkamers.

Het heeft 3 á 4 weken geduurd, maar het resultaat mag er zijn!

Lees verder

040 Badkamers heeft weer een geslaagde badkamerrenovatie afgerond voor tevreden klanten in Veldhoven. Het resultaat is een lichte, frisse en ruime badkamer die volledig aan de wensen van de klant voldoet. De klant was super tevreden met het eindresultaat geleverd door badkamer renovatie bedrijf 040 Badkamers.

Renovatie van de badkamer

Een badkamerrenovatie kan voor veel klanten een spannende ervaring zijn. Gedurende 3 tot 4 weken wordt er gewerkt aan de badkamer en komen er verschillende vakmensen over de vloer. Van sloopwerk tot het laatste kitrandje, de badkamer installateurs van 040 Badkamers zorgen ervoor dat de badkamerwens van de klant volledig wordt gerealiseerd. De klanten kunnen bij 040 Badkamers vertrouwen op professionele en ervaren installateurs die de klus tot in de puntjes verzorgen.

De klanten in Veldhoven hadden een gedateerde badkamer die dringend aan vernieuwing toe was. De oude badkamer maakte plaats voor een moderne en ruime badkamer met één kleur wand- en vloertegels en een subtiel accent op de wand. Door deze keuze oogt de badkamer licht, fris en ruimtelijk.

Een belangrijke wens van de klant was een ruime inloopdouche, die door 040 Badkamers perfect is gerealiseerd. Er is ook rekening gehouden met de toekomstige wens van de klant om een douchezitje te plaatsen. De inbouwkast zorgt voor voldoende opbergruimte en de badkamer is verder uitgerust met alleen een wastafelonderkast en een spiegel(kast) met LED-verlichting. De klanten zijn dan ook erg tevreden met hun nieuwe badkamer.

Nieuwe badkamer of badkamer renoveren?

Wilt u ook graag een complete nieuwe badkamer in Veldhoven of uw oude badkamer laten renoveren? Dan kan 040 Badkamers u uitstekend van dienst zijn. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via info@040badkamers.nl of telefonisch op 040-2051882.

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op!

Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

9,8

Onze klanten beoordeelden 040 Badkamers met een gemiddelde score van: 9,8. Wilt u weten hoe 040 Badkamers door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf

Wilt u een vrijblijvende & gratis offerte ontvangen?

U ontvangt van 040 Badkamers vooraf gratis een vrijblijvende offerte. Vraag een offerte aan en ontvang zo snel mogelijk een prijsvoorstel.

Offerte aanvragen
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×