Badkamer renovatie Treurenberglaan

Eindhoven is weer een pracht- badkamer rijker!

Aan de Treurenberglaan heeft 040Badkamers wederom een schitterende badkamer mogen plaatsen.

Lees verder

De verbouwing van de badkamer aan de Treurenberglaan ging niet zonder de letterlijke ‘slag of stoot’. De originele badkamer is in zijn geheel gesloopt waarna de ervaren vaklieden de badkamer van a-z hebben opgebouwd.

Ontwerp van de badkamer

In dit ontwerp is gekozen voor tijdloze tegels, op zowel vloer- als wanden, wat zorgt voor rust, eenheid en niet geheel onbelangrijk een optisch ruime badkamer.

040 Badkamers is niet alleen actief als installateur van badkamers en toiletten maar kan al het sanitair en tegelwerk ook aan u leveren. Dat is handig, want u hebt maar met één partij te maken.

Wij zijn niet voor niks de specialist op het gebied van badkamers in Eindhoven!

Meer opbergruimte

Het gebruik van de zogenoemde nisjes in deze badkamer is een enorm goede keuze. Door gebruik te maken van nisjes, heeft 040 Badkamers gezorgd voor meer opbergruimte en minder behoefte aan extra kasten/opbergruimte.

Modern sanitair

De allernieuwste mogelijkheden met betrekking tot inbouwkranen is ook op deze badkamer toegepast, wat niet alleen een lust is voor het oog maar ook erg praktisch bij het schoonmaken! Al het tegelwerk is gemaakt met de afwerking luxe “jollywerk“ in plaats van strips.

Toe aan een nieuwe badkamer? Neem contact met ons op!

Wilt u uw badkamer verbouwen, denkt u aan een badkamerrenovatie? Of wilt u een compleet nieuwe badkamer laten plaatsen? Wij zijn u graag van dienst!

Dien een offerte aanvraag in, stuur een mail naar info@040badkamers.nl of neem telefonisch contact met ons op via 040-2051882.Wij helpen u graag verder!

040 Badkamers, vele handen maken licht werk!

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op!

Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

9,8

Onze klanten beoordeelden 040 Badkamers met een gemiddelde score van: 9,8. Wilt u weten hoe 040 Badkamers door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf

Wilt u een vrijblijvende & gratis offerte ontvangen?

U ontvangt van 040 Badkamers vooraf gratis een vrijblijvende offerte. Vraag een offerte aan en ontvang zo snel mogelijk een prijsvoorstel.

Offerte aanvragen
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×