Badkamer renovatie op de Nieuwendijk in Someren

In maart 2021 zijn de installateurs van 040Badkamers begonnen met een waanzinnig mooie badkamer renovatie in Someren!

Lees verder

Maatwerk sanitair

Bij 040 Badkamers staat de klant centraal. Deze klant, in Someren, heeft ervoor gekozen om zelf een geheel nieuwe badkamer te ontwerpen!

Het eindresultaat?

040 Badkamers heeft na de badkamer renovatie een spetter van een sanitaire ruimte mogen opleveren, exact zoals de klant dat voor ogen had! Wilt u een nieuwe badkamer in Someren? Neem dan contact met ons op!

Hoe zijn we te werk gegaan?

De klant heeft in dit geval het gehele ontwerp voor haar rekening genomen, waarna 040 Badkamers deze wens in vervulling heeft laten gaan.

Inloop- en regendouche

De wens van de klant was een grote inloopdouche, zoals u ziet is dat wel gelukt, te plaatsen en een warme uitstraling te creëren! 040 Loodgieter heeft tijdens deze badkamer renovatie een vloerverwarming gerealiseerd, inbouwkranen geplaatst en een mooie grote regendouche geplaatst.

Sfeervolle lichtspots & het betegelen van de badkamer

Vervolgens hebben de elektriciens van 040 Elektricien sfeervolle lichtspots geplaatst en de overige elektra aangesloten. Tot slot is ook de badkamer betegeld door de tegelzetters van 040 Tegelzetter, is het sanitair afgemonteerd en alles netjes met kit afgewerkt.

Sanitair en tegelwerk, allemaal via één partij. Zoals u ziet is 040Badkamers niet alleen actief als installateur van badkamers en sanitair, maar kan ook het tegelwerk aan u leveren!

Wat een pláátje en wat een – naar onze mening – goede smaak van de klanten!

Badkamer renoveren, verbouwen of een nieuwe badkamer plaatsen?

Wilt u uw badkamer renoveren, verbouwen of wilt u een compleet nieuwe badkamer laten plaatsen? Wij zijn u graag van dienst! Neem gerust contact op via info@040badkamers.nl, vraag een vrijblijvende offerte aan of bel naar 040-2051882.

040 Badkamers, vele handen maken licht werk!

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op!

Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

9,8

Onze klanten beoordeelden 040 Badkamers met een gemiddelde score van: 9,8. Wilt u weten hoe 040 Badkamers door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf

Wilt u een vrijblijvende & gratis offerte ontvangen?

U ontvangt van 040 Badkamers vooraf gratis een vrijblijvende offerte. Vraag een offerte aan en ontvang zo snel mogelijk een prijsvoorstel.

Offerte aanvragen
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×