Badkamer in aanbouw

Op de mackaylaan in Eindhoven is 040 badkamers bezig met het voltooien van een nieuwe badkamer.

040 badkamer heeft inmiddels de oude badkamer gesloopt en al het puin afgevoerd.

Lees verder

Alle leidingen zijn vakkundig door de badkamer monteurs van 040 Badkamers verlegd. Alle muren zijn gestuct door de stukadoor van 040 stucadoor. Om de hoeken zo strak mogelijk te krijgen hebben we hoekprofielen aangebracht. De afwerklaag werd vakkundig aangebracht en met de rei hebben onze specialistische stucadoors de muren spiegelglad getrokken. De laatste bewerkingen voor het perfecte gladde eindresultaat door 040 Stucadoor was de muren en schuine plafonds na te schuren met een schuurbord en met de pleisterspaan het geheel opwrijven zodat echt alle oneffenheden verdwenen waren. De klant was heel erg tevreden met het eindresultaat. De vloer is voorzien van een nieuwe tegelvloer, met een Portugees motief.

040 Badkamers is nog volop bezig op de Mackaylaan in Eindhoven. De mannen van 040 Badkamers zijn nu bezig met het afhangen van het badmeubel en het plaatsen van een nieuw toilet. Verder zullen ze de kranen voor het bad de kranen voor het badmeubel en de douche nog plaatsen.

Op deze zelfde locatie is 040 Aannemer bezig met het plaatsen van een uitbouw. Een fundering moet dragen tot onder de vorstgrens anders kan de fundering door opvriezen van grond omhoog komen. Een fundering wordt daarom in Nederland vaak rondom voorzien van een zogenaamde vorstrand. Deze is zo’n 30 cm breed en zo’n 60 a 80 cm diep (dus tot net onder de vorstgrens). Een vorstrand betekent nogal wat extra graafwerk en extra beton. Je kan dit omzeilen door de vorstgrens kunstmatig hoger te leggen. Dit bereik je door direct onder de fundering isolatieplaten (EPS of XPS) aan te brengen. Om helemaal zeker te zijn dat de vorst niet onder de isolatieplaten slaat, kan je deze het best een stuk onder de fundering uit laten steken. 040 Aannemer is dé aannemer voor een aanbouw of uitbouw in de regio!

040 Badkamers uit Eindhoven zorgt voor alles.

Bij alle klussen zorgt 040 Badkamers uit Eindhoven dat al het materiaal geleverd wordt en dat het afval op een professionele manier afgevoerd wordt.

040 Badkamers uit Eindhoven werkt samen met leveranciers van topkwaliteit waar we goede ervaringen mee hebben. 040 Badkamers is deel van bouwbedrijf 040 Groep uit Eindhoven. Naast 040 Badkamers bestaat ook:

040 Groep: voor elke klus een oplossing.

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op!

Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

9,8

Onze klanten beoordeelden 040 Badkamers met een gemiddelde score van: 9,8. Wilt u weten hoe 040 Badkamers door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf

Wilt u een vrijblijvende & gratis offerte ontvangen?

U ontvangt van 040 Badkamers vooraf gratis een vrijblijvende offerte. Vraag een offerte aan en ontvang zo snel mogelijk een prijsvoorstel.

Offerte aanvragen
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×