Een hang wc plaatsen, heeft veel voordelen wanneer je het vergelijkt met een normaal toilet. Zo houd je de grond rond en onder het te monteren hangend toilet gemakkelijk schoon. 

Het installeren van een hangend toilet, gebeurt altijd aan een speciaal frame waarin het reservoir geïntegreerd is. Het frame heeft stelpoten en dit kan op de juiste hoogte aan de wand bevestigd worden. 

De montage van het hangend toilet gebeurt standaard op 40 cm hoogte, maar wanneer u minder goed ter been bent, is de hoogte van de montage van het hangtoilet gewoon anders.

Hangtoilet laten inbouwen? Wij denken aan alles.

Wij denken aan alles bij het plaatsen van het hangend toilet, bijvoorbeeld aan het afsluiten van de watertoevoer. Het installeren van het hangtoilet gebeurt volledig naar wens. Wij geven ons advies, maar uw wensen zijn doorslaggevend. We denken dan ook graag met u mee over de opstelling, het formaat en het soort hangtoilet dat wij voor u installeren. 

Gratis offerte voor monteren hangtoilet

Vraag hieronder een gratis offerte op voor het plaatsen van het hangtoilet. Ook kunt u direct bellen naar 040-2051882, mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of langskomen in onze showroom.

 1. *
  Ongeldige invoer
 2. *
  Ongeldige invoer
 3. *
  Ongeldige invoer
 4. *
  Ongeldige invoer
 5. *
  Ongeldige invoer
 6. *
  Ongeldige invoer
 7. *
  Ongeldige invoer
 8. Spam controle*
  Ongeldige invoer

 • nieuwe-badkamer-1
 • toilet-verbouwen-1
 • tegels-sanitair-1

Wat gaat dat kosten?

offertegesprek

U ontvangt van 040 Badkamers vooraf gratis een vrijblijvende offerte. We maken graag een afspraak met u om bij u thuis te komen kijken. U ontvangt de volgende dag al een prijsvoorstel. 

Offerte aanvragen  ›

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

reviewscore

Onze klanten beoordeelden 040 Badkamers met een gemiddelde score van: 8,4.
Wilt u weten hoe 040 Badkamers door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf  ›


Gegevens
Habraken 2321 L
5507 TK Veldhoven
040-2051882
info@040badkamers.nl

Copyright © 2021 www.040badkamers.nl
Sitemap

040 Badkamers
040 Badkamers 4.8/ 5 based on 1 17 ratings.