Badkamer2
Deze prachtige badkamer werd door 040 badkamers uit Eindhoven gebouwd voor onze klant in de nieuwbouwwijk Meerhoven, waterrijk. De badkamer is gebouwd in een nieuwbouwwoning waardoor de voorbereidende werkzaamheden anders waren dan bij renovatie.

In deze badkamer was slopen niet nodig en lagen de leidingen al redelijk op zijn plaats, helaas was de woning geheel vervaardigd uit betonwanden waardoor de enkele uit te voeren freeswerken erg lastig werden. Gelukkig konden we hierbij weer gebruik maken van de diensten van onze vakkundige collaga Rene van de Moosdijk, die netjes voor ons alles heeft voorbereid. Omdat de wanden verder al mooi vlak waren was uitvlakken niet nodig en konden we meteen door met het tegelwerk. Naast de badkamer, werden ook beide toiletten in de woning afgebouwd door 040 badkamers uit Eindhoven.

Badkamer3

Samenwerken met lokale ondernemers:

Deze klant werd naar ons gestuurd door een lokale ondernemer uit de regio Eindhoven die zelf geen tijd had om de badkamer te maken. Op deze manier kan de klant toch geholpen worden en helpen we elkaar als bedrijf ook. Samen met ons personeel en club van bedrijven waar me mee samenwerken vormen we een goed netwerk wat in staat is altijd binnen afzienbare tijd uw badkamer te verbouwen. Ook de samenwerking met ondernemers van o.a. meubelplein Ekkersrijt zoals X2O, Svea en Sanidirect helpt ons hierbij. Klanten kunnen sanitair voor hun nieuwe badkamer afnemen via 040 Badkamers, ze bezoeken dan 1 van de aangekoppelde showrooms in Eindhoven. Wij werken overigens ook graag samen met bovengenoemde winkelketels

Eindhoven 02/07/2019 door Nick Dekkers

  • nieuwe-badkamer-1
  • toilet-verbouwen-1
  • tegels-sanitair-1

Wat gaat dat kosten?

offertegesprek

U ontvangt van 040 Badkamers vooraf gratis een vrijblijvende offerte. We maken graag een afspraak met u om bij u thuis te komen kijken. U ontvangt de volgende dag al een prijsvoorstel. 

Offerte aanvragen  ›

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

reviewscore

Onze klanten beoordeelden 040 Badkamers met een gemiddelde score van: 8,4.
Wilt u weten hoe 040 Badkamers door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf  ›


Gegevens
Habraken 2321 L
5507 TK Veldhoven
040-2051882
info@040badkamers.nl

Copyright © 2021 www.040badkamers.nl
Sitemap

040 Badkamers
040 Badkamers 4.8/ 5 based on 1 17 ratings.