Badkamer Waalre

Voor een klant in Waalre heeft 040 Badkamer uit Eindhoven een complete badkamer opgeleverd.

Lees verder

040 Badkamer heeft de badkamer vanaf het begin opgebouwd. Er zijn nieuwe wanden gezet en oude verwijderd, In de douche en bij het bad zijn er nissen aangebracht. Verder is er een ingebouwde kast gemaakt die wegvalt in een loze ruimte. De mannen van 040 tegelzetters hebben de volledige badkamer voorzien van het tegelwerk, de vloer wanden en in de douche. Verder is al het sanitair geleverd en geplaatst door 040 Badkamer uit Eindhoven. Dit alles heeft voor dit prachtige resultaat gezorgt.

Badkamer renovatie Eindhoven

Wilt u uw badkamer renoveren in Eindhoven of omstreken? Dan helpt een van onze ervaren vakmannen u graag verder. Om de kwaliteit van de renovatie of verbouwing van uw badkamer te bewaren, werken we altijd met vaste vakmannen zodat we er zeker van zijn dat de juiste kwaliteit ook daadwerkelijk geleverd wordt. Al onze vakmannen zijn erg ervaren en gaan efficiënt te werk.

Nieuwe badkamer Eindhoven

Niet alleen wanneer u uw badkamer wilt verbouwen of renoveren bent u bij ons op het juiste adres, maar ook wanneer u een volledig complete nieuwe badkamer inclusief montage wilt realiseren. We zijn gespecialiseerd in het leveren een plaatsen van tijdloze badkamers in de breedste zin van het woord.

040 Badkamers

Wij zijn dé badkamerspecialist in Eindhoven en omgeving. Of u uw badkamer nu wilt verbouwen, renoveren of u wilt een compleet nieuwe badkamer plaatsen, wij helpen u graag verder. Wanneer u meer wilt weten over de mogelijkheden van 040 Badkamers, neem dan gerust contact met ons op. Telefonisch zijn we bereikbaar op 040-2051882 en daarnaast kunt u ons ook mailen op info@040badkamers.nl.

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op!

Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

9,8

Onze klanten beoordeelden 040 Badkamers met een gemiddelde score van: 9,8. Wilt u weten hoe 040 Badkamers door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf

Wilt u een vrijblijvende & gratis offerte ontvangen?

U ontvangt van 040 Badkamers vooraf gratis een vrijblijvende offerte. Vraag een offerte aan en ontvang zo snel mogelijk een prijsvoorstel.

Offerte aanvragen
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×