Op zoek naar een alternatief voor tegels in de badkamer? Een badkamer zonder tegels is hot! Wij leggen uit wat de voor-en nadelen per materiaal zijn.

Op zoek naar badkamer verbouwen tips? Wij hebben de 10 belangrijkste voor je op een rij gezet. Gebruik ze als checklist en maak een vliegende start! Succes.

Kan je je badkamer beter stucen in plaats van betegelen? Of is het juist andersom? In deze blog vertellen we je alle ins-en outs rondom de afwerking van je badkamer. 

Een bad plaatsen in een bestaande badkamer is zeker een optie. In veel gevallen hoef je gelukkig niet je complete badkamer te verbouwen. Benieuwd? Lees verder.

Je ziet hout overal terugkomen, zelfs in de badkamer. Maar is dat wel zo slim? In deze blog vertellen we je alle ins-en outs rondom hout in de badkamer.

  • nieuwe-badkamer-1
  • toilet-verbouwen-1
  • tegels-sanitair-1

Wat gaat dat kosten?

offertegesprek

U ontvangt van 040 Badkamers vooraf gratis een vrijblijvende offerte. We maken graag een afspraak met u om bij u thuis te komen kijken. U ontvangt de volgende dag al een prijsvoorstel. 

Offerte aanvragen  ›

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

reviewscore

Onze klanten beoordeelden 040 Badkamers met een gemiddelde score van: 8,4.
Wilt u weten hoe 040 Badkamers door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf  ›


Gegevens
Habraken 2321 L
5507 TK Veldhoven
040-2051882
info@040badkamers.nl

Copyright © 2021 www.040badkamers.nl
Sitemap

040 Badkamers
040 Badkamers 4.8/ 5 based on 1 17 ratings.