Hangend toilet plaatsen

Bij 040 Badkamers begrijpen we dat de keuze voor een hangend toilet vele voordelen met zich meebrengt in vergelijking met een traditioneel toilet. Wij zetten ons in om uw badkamerervaring te verbeteren, en het installeren van een hangend toilet draagt hier zeker aan bij. Ontdek de voordelen en de zorgeloze service die we bieden bij het plaatsen van uw hangend toilet.

Offerte aanvragen 040 Badkamers

Een hangend toilet laten plaatsen voor gemak en hygiëne

Een hang wc plaatsen, heeft veel voordelen wanneer u het vergelijkt met een normaal toilet. Zo houdt u de grond rond en onder het te monteren hangend toilet gemakkelijk schoon. Het is een stijlvolle keuze die niet alleen de uitstraling van uw badkamer verbetert, maar ook de reiniging ervan vereenvoudigt. Bij 040 Badkamers begrijpen we de wens van onze klanten voor praktische oplossingen die tegelijkertijd de esthetiek verbeteren.

Maatwerk voor uw hangend toilet

Het installeren van een hangend toilet gebeurt altijd aan een speciaal frame waarin het reservoir geïntegreerd is. Het frame heeft stelpoten en kan op de juiste hoogte aan de wand bevestigd worden. Bij 040 Badkamers streven we naar maatwerkoplossingen die passen bij uw behoeften en voorkeuren. Standaard monteren we het hangend toilet op 40 cm hoogte, maar we begrijpen dat elke situatie anders is. Voor klanten die minder goed ter been zijn, passen we de hoogte van de montage van het hangtoilet uiteraard aan.

Hangtoilet laten inbouwen? Wij denken aan alles

Wij denken aan alles bij het plaatsen van het hangend toilet, bijvoorbeeld aan het afsluiten van de watertoevoer. Het installeren van het hangtoilet gebeurt volledig naar wens. Wij geloven in een transparante samenwerking, waarbij uw wensen centraal staan. Onze ervaren professionals delen graag hun deskundig advies, maar uw behoeften en voorkeuren zijn altijd leidend. We denken met u mee over de opstelling, het formaat en het type hangtoilet dat het beste aansluit bij uw badkamer. Wij kunnen voor u een geheel nieuw toilet verzorgen of uw huidige toilet verbouwen.

Gratis offerte voor monteren hangtoilet

Overweegt u een hangtoilet te laten inbouwen? Bij 040 Badkamers staan we klaar om u van dienst te zijn. We maken de installatie van uw hangend toilet eenvoudig en efficiënt, zodat u snel kunt genieten van het comfort en de esthetiek die het biedt. Vraag hieronder een gratis offerte op voor het plaatsen van het hangtoilet. U kunt ons ook direct bellen op 040-2051882 of een e-mail sturen naar info@040badkamers.nl. Wij staan klaar om u te helpen bij het verbeteren van uw badkamer.

Offerte aanvraag

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 64 MB.
      Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
    Deskundig
    Betrouwbaar
    Snelle service

    Gerelateerde projecten

    Uitgelichte reviews

    Een tevreden klant

    Onze badkamer is nog mooier geworden dan we ooit hadden verwacht. Het tegelwerk mooi strak en de nissen met verlichting. Helemaal super! Wij bedanken 040 Badkamers voor de uitstekende service.

    Marianne de groot, Steensel

    Onze badkamer is in 2014 geplaatst. wij waren en zijn nog steeds zeer tevreden met het resultaat. Ook toen er verdenking was van lekkage , bleef de service eveneens uitstekend. Er bleek gelukkig geen lekkage te zijn. Wel leuk om te vermelden dat de bouwkundig specialist aangaf dat de badkamer zeer vakkundig is geplaatst.

    Goed werk

    Erg vriendelijke monteurs denken mee en geven goed advies. Maken alles zoals is afgesproken. Ruimen alles goed op.Gelijk persoonlijk contact. Planning is strak en word op tijd uitgevoerd. Erg professioneel. Zeker een bedrijf die ik zou aanraden.

    Heeft u vragen?

    Neem contact met ons op!

    Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
    Je gebruikt een verouderde webbrowser

    Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

    ×