U gaat de badkamer verbouwen? Of wilt u een nieuwe en frisse uitstraling van het toilet? 040 Badkamers helpt u graag bij het renoveren, leveren en plaatsen van de badkamer of toilet van uw keuze. Klassiek of modern, douchebak of inloopdouche, van nieuwe wc tot vervanging van het tegelwerk. Wij zorgen voor sanitair in alle soorten en maten en in elke prijsklasse.  

Elke specialist zijn eigen meerwaarde

Elke badkamer en elke wc is het waard door de vakman te worden aangelegd. 040 Badkamers geeft u de garantie dat er altijd een ervaren specialist aan het werk gaat. De loodgieter verzorgt het leidingwerk, de timmerman doet de aftimmering en de tegelzetter levert het perfecte tegelwerk. Toch hebt u altijd maar één aanspreekpunt. En de prijs? Die is altijd scherp.

Garantie op alles

Nog makkelijker wordt het als u via ons ook de badkamer of het toilet aanschaft. Wij leveren namelijk alle A-merken sanitaire producten, verlichting en tegelwerk. U krijgt bij ons dus een complete badkamer of toilet. Als wij de deur dichttrekken kunt u met een gerust hart in bad. Wel zo makkelijk, u hebt via ons garantie op zowel de materialen als de verbouwing. 

 

 

 

Andere klussen?

Bent u ook andere delen van uw huis aan het verbouwen of renoveren? Of zoekt u een klusjesman, loodgieter, timmerman, dakdekker of stucadoor?  Ook dan belt u ons op 040-2051882. Of ga naar de website 040klusbedrijf.nl

  • nieuwe-badkamer-1
  • toilet-verbouwen-1
  • tegels-sanitair-1

Wat gaat dat kosten?

offertegesprek

U ontvangt van 040 Badkamers vooraf gratis een vrijblijvende offerte. We maken graag een afspraak met u om bij u thuis te komen kijken. U ontvangt de volgende dag al een prijsvoorstel. 

Offerte aanvragen  ›

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

reviewscore

Onze klanten beoordeelden 040 Badkamers met een gemiddelde score van: 8,4.
Wilt u weten hoe 040 Badkamers door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf  ›


Gegevens
Habraken 2321 L
5507 TK Veldhoven
040-2051882
info@040badkamers.nl

Copyright © 2021 www.040badkamers.nl
Sitemap

040 Badkamers
040 Badkamers 4.8/ 5 based on 1 17 ratings.