Wilt u een badkamer laten plaatsen in uw nieuwe huis? Of de bestaande badkamer verbouwen? 040 Badkamers is gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van badkamers. Op een complete manier: van sloop tot volledige afwerking.

Badkamer maken van A to Z

Kiest u voor 040 Badkamers, dan maakt u het uzelf gemakkelijk. We slopen, (ver)plaatsen leidingen, verzorgen de aftimmering van het bad, plaatsen de wc, doen het tegelwerk en zorgen dat de radiatoren werken. Kortom, we nemen u alle werkzaamheden in de badkamer uit handen. In een gewone badkamer of in een badkamer met vloerverwarming en sauna.

Badkamer installeren en renoveren

Bij elke badkamer en is het slim voor een vakman te kiezen. U wilt immers niet alleen een mooi afgewerkt eindresultaat, maar het moet daarnaast ook veilig en waterdicht zijn. Liefst zonder dat u er omkijken naar heeft. 040 Badkamer zorgt dat de specialisten die u nodig heeft op het juiste moment aanwezig zijn. Van loodgieter tot tegelzetter, van schilder tot stucadoor. We werken alleen met vaste vaklieden dus u kunt vertrouwen op de kwaliteit die wordt geleverd. Elke vakman is zeer ervaren en werkt efficiënt, dus u bent toch voordelig uit. Ook voor een kleine of totale badkamer renovatie kunt u bij ons terecht. 

Badkamer uitzoeken en bouwen

Ook de aanschafprijs van de badkamer kunt u binnen de perken houden: wij hebben goede prijsafspraken gemaakt met verschillende leveranciers van badkamers. Via ons kunt u alle A-merken badkamerartikelen en -tegels met korting aanschaffen. U krijgt dus gegarandeerd de kwaliteit die uw badkamer verdient en, ook belangrijk, u vergeet niets. De complete badkamer inclusief montage is helemaal in orde. U bent van harte welkom in onze eigen kleine showroom of in de winkel van een van onze leveranciers. Zowel op de artikelen als op de badkamer installatie hebt u via ons garantie.

Wilt u meer weten over het kopen inclusief laten plaatsen van (een deel van) uw badkamer? Bijvoorbeeld ook een douchecabine plaatsen. Neem dan contact met ons op via 040-2051882, per mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of vul onderstaand contactformulier in. 040 Badkamers is de specialist in het bouwen of een verbouwing van uw badkamer in de omgeving Eindhoven. 

Contactformulier
 1. Naam(*)
  Ongeldige invoer
 2. E-mail adres(*)
  Ongeldige invoer
 3. Onderwerp
  Ongeldige invoer
 4. Bericht(*)
  Ongeldige invoer
 5. Spam controle(*)
  Ongeldige invoer

 • nieuwe-badkamer-1
 • toilet-verbouwen-1
 • tegels-sanitair-1

Wat gaat dat kosten?

offertegesprek

U ontvangt van 040 Badkamers vooraf gratis een vrijblijvende offerte. We maken graag een afspraak met u om bij u thuis te komen kijken. U ontvangt de volgende dag al een prijsvoorstel. 

Offerte aanvragen  ›

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

reviewscore

Onze klanten beoordeelden 040 Badkamers met een gemiddelde score van: 8,4.
Wilt u weten hoe 040 Badkamers door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf  ›


Gegevens
Habraken 2321 L
5507 TK Veldhoven
040-2051882
info@040badkamers.nl

Copyright © 2020 www.040badkamers.nl
Sitemap

040 Badkamers
040 Badkamers 4.8/ 5 based on 1 17 ratings.