In maart 2021 zijn de installateurs van 040Badkamers begonnen met een waanzinnig mooie badkamer renovatie in Someren!

Maatwerk sanitair

Bij 040Badkamers staat de klant centraal. Deze klant, in Someren, heeft ervoor gekozen om zelf een geheel nieuwe badkamer te ontwerpen!

Het eindresultaat?
040Badkamers heeft na de badkamer renovatie een spetter van een sanitaire ruimte mogen opleveren, exact zoals de klant dat voor ogen had!

Hoe zijn we te werk gegaan?

De klant heeft in dit geval het gehele ontwerp voor haar rekening genomen, waarna 040Badkamers deze wens in vervulling heeft laten gaan. 

Inloop- en regendouche

De wens van de klant was een grote inloopdouche, zoals u ziet is dat wel gelukt, te plaatsen en een warme uitstraling te creëren! 040Loodgieter heeft tijdens deze badkamer renovatie een vloerverwarming gerealiseerd, inbouwkranen geplaatst en een mooie grote regendouche geplaatst.

Sfeervolle lichtspots & het betegelen van de badkamer

Vervolgens hebben de elektriciens van 040Elektricien sfeervolle lichtspots geplaatst en de overige elektra aangesloten. Tot slot is ook de badkamer betegeld door de tegelzetters van 040Tegelzetter, is het sanitair afgemonteerd en alles netjes met kit afgewerkt.

 

Sanitair en tegelwerk, allemaal via één partij. Zoals u ziet is 040Badkamers niet alleen actief als installateur van badkamers en sanitair, maar kan ook het tegelwerk aan u leveren!

Wat een pláátje en wat een – naar onze mening – goede smaak van de klanten!

Badkamer renoveren, verbouwen of een nieuwe badkamer plaatsen?

Wilt u uw badkamer renoveren, verbouwen of wilt u een compleet nieuwe badkamer laten plaatsen? Wij zijn u graag van dienst! Neem gerust contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., vraag een vrijblijvende offerte aan of bel naar 040-2051882.

040 Badkamers, vele handen maken licht werk!

  • nieuwe-badkamer-1
  • toilet-verbouwen-1
  • tegels-sanitair-1

Wat gaat dat kosten?

offertegesprek

U ontvangt van 040 Badkamers vooraf gratis een vrijblijvende offerte. We maken graag een afspraak met u om bij u thuis te komen kijken. U ontvangt de volgende dag al een prijsvoorstel. 

Offerte aanvragen  ›

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

reviewscore

Onze klanten beoordeelden 040 Badkamers met een gemiddelde score van: 8,4.
Wilt u weten hoe 040 Badkamers door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf  ›


Gegevens
Habraken 2321 L
5507 TK Veldhoven
040-2051882
info@040badkamers.nl

Copyright © 2021 www.040badkamers.nl
Sitemap

040 Badkamers
040 Badkamers 4.8/ 5 based on 1 17 ratings.