Luxe badkamer in Helmond

In Helmond heeft 040 Badkamers uit Eindhoven weer een luxe badkamer opgeleverd.

040 Badkamer uit Eindhoven heeft voor deze luxe badkamer alles geregeld. Van sloop tot het leveren van alle sanitair, tot het compleet opleveren van de badkamer.

Lees verder

Deze badkamer is door 040 Badkamers werkelijk van alle luxe voorzien, een eikenhouten meubel, een luxe designradiator, mooie grote natuursteentegels, een alles voorzien van inbouwkranen. De muren zijn door 040 stukadoor voorzien van super strak stucwerk, wat het totaal een fantastische uitstraling zorgt.

Badkamer renovatie in Helmond

Wilt u uw badkamer renoveren in Eindhoven of omstreken? Dan helpt een van onze ervaren vakmannen u graag verder. Om de kwaliteit van de renovatie of verbouwing van uw badkamer te bewaren, werken we altijd met vaste vakmannen zodat we er zeker van zijn dat de juiste kwaliteit ook daadwerkelijk geleverd wordt. Al onze vakmannen zijn erg ervaren en gaan efficiënt te werk.

Nieuwe badkamer in Helmond plaatsen

Niet alleen wanneer u uw badkamer wilt verbouwen of renoveren bent u bij ons op het juiste adres, maar ook wanneer u een volledig nieuwe badkamer wilt maken helpen wij u graag. We zijn gespecialiseerd in het leveren een plaatsen van badkamers in de breedste zin van het woord. Wilt u ook een nieuwe badkamer in Helmond laten plaatsen? Neem dan contact op met ons.

040 Badkamers

Wij zijn dé badkamerspecialist in Eindhoven en omgeving. Of u uw badkamer nu wilt verbouwen, renoveren of u wilt een compleet nieuwe badkamer plaatsen, wij helpen u graag verder. Wanneer u meer wilt weten over de mogelijkheden van 040 Badkamers, neem dan gerust contact met ons op. Telefonisch zijn we bereikbaar op 040-2051882 en daarnaast kunt u ons ook mailen op info@040badkamers.nl.

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op!

Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

9,8

Onze klanten beoordeelden 040 Badkamers met een gemiddelde score van: 9,8. Wilt u weten hoe 040 Badkamers door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf

Wilt u een vrijblijvende & gratis offerte ontvangen?

U ontvangt van 040 Badkamers vooraf gratis een vrijblijvende offerte. Vraag een offerte aan en ontvang zo snel mogelijk een prijsvoorstel.

Offerte aanvragen
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×